2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156024 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رز جان ان شا الله که حاملس فک نکنم اثر امپول باشه به نطرم زود از داده من روز موعد پری از دادم
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
سلام دوستان عزیز ببخشید نتونستم سر بزنم ممنون از تک تکتون که سراغمو گرفتین ماه پیش که ای یو ای کردم منفی شدم و این ماه دوباره رفتم البته کلی ازمایش انتی بادی و انعقادی ایمنی و ... دادم وداروهام اضافه شد آ اس آ و پرد نیزولون
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
دیروز روز دوازده ای یو ایم بود بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد سه تا بی بی چک زدم و هر سه تا کمرنگ خط انداخت امروز صبح ازمایش دادم بتای خونم ۴۸.۲۸ بود گفت مشکوکه باید پنجاه باشه و دوباره تکرار کن دوباره بی بی چک زدم و خط دوم دوباره کمرنگ بود توکل به خدا شاید زود ازمایش دادم و شاید هم هنوز اثر هاش سی جی توی بدنمه نمیدونم دیگه کلافم
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
ای جاااااااانم چی میشنوم؟خدایا شکرت شکرت شکرت هدیه جونم اصلا فکرشم نمیکردم که اون دوست رز شما باشی. واااااقعا سورپرایزم کردی. شک نکن مامان شدی. اما چون زود آز دادی عددش کمه. آزمایشتو 48 ساعت دیگه تکرار کن مطمینا دوبرابر شده. تبریییییک. ایشالا که با دوبرابر شدن بتات اینجا را برات گلبارون کنیم. زود زود خبر بده عزیزم. این عیدیتونه. مبارکتون باشه
فاطیما جان چشم عزیزم حتما ...شوهرم تو این 7-8 ماه برام سنگ تموم گذاشت باید براش جبران کنم هدیه جان ان شا الله که مامانی عزیزم واقعا من باید صبر و پشت کار رو از شما یاد بگیرم رز جان روز پری 62بود و دو روز بعدش 120 نمیدونم چرا از ا ل بتام پایین بود
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
یاسی جون چقدر حلال زاده هستی. الان میخواستم برات بنویسم از هدیه جون یاد بگیر و ایشالا پایان شب سیه سپید است اما خودت گفتی. عزیزم بتا هر کس لستگی له بدنش داره اما خوب شما علیرغم دوقلو بودن فقط یک جفت داشتی و جفته که بنا تولید میکنه. مس طبیعی بوده بتات خیلی بالا نباسه
نفس جونم بابت توضیحاتت برای جفت هم ممنون عزیزم دکتری که عملم کرد گفت از اول مشخص بوده مشکلت و باید دستور سقط میدادن اما من حالم بد بود اصلا نتونستم ازش توضیح بخوام ..فک کردم شاید با توجه به بتا گفته اخه همه ی ازمایش هام و سونو ها رو بررسی کرد