2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156017 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گل رز جون چند روزه ایو کردی؟؟ انشااله مامان شدی عزیزم فردا صبحم چک کن تا یه جشنی بگیریم حالو هوامون عوض شه امین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
رز خارجی جون من ادرس دکتر چ تو کرمانشاهو دارم اگه بخوای دکتر چ توی تهران ایو نمیکنه عزیزم فقط برای ویزیت اول و تعهد میتونی بری تهران اما واسه ایو فقط کرمانشاه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مهربان جون فکر کنم دکتر چ دیگه واسه بعد از ایو دارو نمیده
منتظر معجزه جونم اره دیشب ختم تموم شد انشااله همتون حاجت روا و مامان بشین امین
سلام دوستان من الان صفحات قبلو خوندم متوجه شدم یاسی جون دختراشو از دست داده یاسی جون بمیرم الهی خیلی حالم گرفته شد آدم هفت ماه زحمت بکشه به چه سختی بعدشم اینجوری بشه..... خدایا انصافتو شکررررررررررررررررررررر
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
ممنونم یاس گل عزیز Rose جان من 6 روزه ای یو ای کردم پیش دکتر چ ، فقط روز انتقال باید بری کرمانشاه بقیه کار هارو یا ویزیت رو تهران مطبش میتونی بری، روز انتقال هم میتونی صبح بری شبش هم برگردی انتقال و هم عصر انجام میده آدرسش هم خواستی اینجا مینویسم برات
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
سلام نی نی جون پارا جون اره عزیزم بعد7ماااااه خیلی سخته ولی چه میشه کرد خواست خداس نمیشه باهاش جنگبد
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….