الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رز جان ان شا الله که حاملس فک نکنم اثر امپول باشه به نطرم زود از داده من روز موعد پری از دادم
روزگارا:
تو اگر سخت به من میگیری،
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،
… گرچه دلگیرتر از دیروزم،
گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند،
لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست
زندگی باید کرد….
سلام دوستان عزیز ببخشید نتونستم سر بزنم ممنون از تک تکتون که سراغمو گرفتین ماه پیش که ای یو ای کردم منفی شدم و این ماه دوباره رفتم البته کلی ازمایش انتی بادی و انعقادی ایمنی و ... دادم وداروهام اضافه شد آ اس آ و پرد نیزولون
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
دیروز روز دوازده ای یو ایم بود بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد سه تا بی بی چک زدم و هر سه تا کمرنگ خط انداخت امروز صبح ازمایش دادم بتای خونم ۴۸.۲۸ بود گفت مشکوکه باید پنجاه باشه و دوباره تکرار کن دوباره بی بی چک زدم و خط دوم دوباره کمرنگ بود توکل به خدا شاید زود ازمایش دادم و شاید هم هنوز اثر هاش سی جی توی بدنمه نمیدونم دیگه کلافم
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
فاطیما جان چشم عزیزم حتما ...شوهرم تو این 7-8 ماه برام سنگ تموم گذاشت باید براش جبران کنم هدیه جان ان شا الله که مامانی عزیزم واقعا من باید صبر و پشت کار رو از شما یاد بگیرم رز جان روز پری 62بود و دو روز بعدش 120 نمیدونم چرا از ا ل بتام پایین بود
روزگارا:
تو اگر سخت به من میگیری،
زندگی باید کرد….
یاسی جون چقدر حلال زاده هستی. الان میخواستم برات بنویسم از هدیه جون یاد بگیر و ایشالا پایان شب سیه سپید است اما خودت گفتی. عزیزم بتا هر کس لستگی له بدنش داره اما خوب شما علیرغم دوقلو بودن فقط یک جفت داشتی و جفته که بنا تولید میکنه. مس طبیعی بوده بتات خیلی بالا نباسه
نفس جونم بابت توضیحاتت برای جفت هم ممنون عزیزم دکتری که عملم کرد گفت از اول مشخص بوده مشکلت و باید دستور سقط میدادن اما من حالم بد بود اصلا نتونستم ازش توضیح بخوام ..فک کردم شاید با توجه به بتا گفته اخه همه ی ازمایش هام و سونو ها رو بررسی کرد
روزگارا:
تو اگر سخت به من میگیری،
زندگی باید کرد….