الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
رز جون تو ایتم ازمایشها ببین دادی ویتامین ها رو؟!!
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
سلام آبجی خوب مهربونم مدتی میخوام یه چیزی بگم میترسم یه وقت به دل بگیرید و از دستم ناراحت بشید ما اینجا جمع شدیم که از مشکلات از خوشحالی از سوالامون بگیم هم اینکه اون لحظه مشکلمون رفع بشه و راهنمایی بشیم هم اینکه اگه نفر بعدی بیاد و مشکل مشابه یا سوال مشابه که داره رفع بشه از طرفی ما ت ل گ رام نذاشتیم برا همین روزها خصوصی هم نکردیم بازهم برا همین روزها چرا چون ماها تو اقلیتیم کلی گشتیم جای رو پیداکردیم راحت حرف بزنیم کمک بخواهیم ادرس بخواهیم پسسس این درگوشی ها فلانی بیا خصوضی پیام بده پیام دادم کمتر کنیم مدتی اینجا شده از نوع سوال و پرسش خوب اگه میشه لطف کنید همینجا بپرسید که اطلاعات همه بیشتر بشه باز هم ببخشید دوستان که گفتم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
یلدا جان من خودم از جمله کسایی بودم اوایل هر خط رو با اشک مینوشتم همین دوستای اینجا وقتی دردمو شنیدن راهنمایی کردن راه نشون دادن من که حسابی مدیون همشونم وگرنه اگه اینجا نبود من الان معلوم نیود چه سرنوشت و چه تصمیماتی نگرفته بودم هنوز هم که کم میارم میگم دوست جونا سریع راهنماییم میکنن اگه ایرادی نداره ما رو هم شریک خودتون بدونید
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
چشم عزیزم حتما؛راستی ما امروز گل گفتیم وگل شنفتیم حال شوهرم خوبه در اسرع وقت قراره تشکیل پرونده بدم وبرم تو سیکل ان شاءالله البته ازمایش روتینم یک سالش گذشته میرم انجام میدم بعدش ان شاءالله میرم
سلام به همه دوستان گلم. الی جون گل گفتی عزیزم چرا کسی ناراحت بشه خیلی هم به جا بود و حرف حق جواب نداره. یلدا گلی خدا راشکر که خوبین با هم. ایشالا همیشه خوش و خوشبخت باشیید
بعد ی چیز دیگه سونوگرافی بیمارستان مهر گفت پولیپ نداری گفتم پس دو سه ماه لکه بینی ونامنظم بودن قاعدگی چی بوده خشک وخالی گفت اختلالات هرمونی؛روز 12 هم انجام دادم ولی من سه بار ابن سینا ی بار جای دیگه تشخیص پولیپ دادن وحتی همشون گفتن بزرگه؛مگه پولیپ خود بخود ازبین بره یا اینکه اون چهار بار اشتباه کردن؟