شما باید برید بهزیستی شهر خودتون یا اگه تهران هستید بهزیستی منطقه خودتون در قسمت امور فرزندخواندگی
اونجا بگید ثبت نام کنن براتون و پرونده تشکیل بدن
یه چندتا تجربه هم از بهزیستی بگم که ببینید آدم هر راهی رو پا می ذاره پر از سختی و مانع هست !! و اصلا نباید آدم با سختی ها پا پس بکشه
اولا برخوردهاشون که خیلی بده ! قشنگ طلبکارن و انگار میخوان منصرفت کنن ( توجیهشون هم اینه که می خوان اونایی که الکی اومدن اقدام کنن رو همون اول حذف کنن و کساییکه واقعا تصمیمشون قطعی هست رو می خوان بپذیرن )
اصلا هرچی هم گفتن با روی گشاده برخورد کن و اصلا باهاشون درگیر نشو و کل کل نکن اما اگه دیدی دارن زور می گن دیگه ، مثل من برو به مقام بالاترشون اعتراض کن .
دوما اینکه من یادمه اولین مراجعه رو کردم .اون خانومه مسئولشون ازم یکسری سوالات کرد و گفت برو بعدا بیا و اینا ... من ساده هم فکر کردم که ثبت نامم کرده دیگه ... چون توی کلوپ فرزندخواندگی خونده بودم باید پیگیر باشی هی زنگ می زدم دیدم جواب نمی دن تا اینکه حضوری مراجعه کردم بعد از یک ما ه و نیم دوماه .... دیدم باز همون سوالات رو پرسید و من اومدم .... حالا اونقدر هم ساده بودم و بهشون اطمینان داشتم که با خودم فکر نکردم خب این که برای تو هیچ کاغذ و مدرکی پر نکرد!! تا دفعه سوم که رفتم دیدم همه ی قدیمی تر ها پرونده دارن ،بعد که گفتم پرونده برای من ننوشتین ( یه خانوم دیگه بود ) دیدم داره منو از سر باز می کنه که برو سرمون شلوغه و اینا .. منم از اتاقش اومدم بیرون و یکراست رفتم حراست گفتم این چه وضعیه ؟ مگه من چی خواستم ؟ پر کردن یک کاغذ و تشکیل پرونده اینقدر سخته ؟ اونم درجا گوشی رو برداشت زنگ زد به رئیسشون که این چه وضعیه و اینا بعد منو فرستاد رفتم باز سراغشون بعد گفت که با شوهرت بیا تاپرونده رو تشکیل بدیم ...با شوهرم رفتیم یکسری برگه پر کردیم و خلاصه رفتیم توی لیست انتظار ( اونقد اونموقع ناراحت بودم چون سه ماه اینجوری نوبتمون عقب افتاد )
بعدش هم هر سه چهار ماه وسط درمان هایی که داشتم می کردم مراجعه می کردم ( البته به اونا نمی گفتم دارم دیگه درمان می کنم ) و آخرش هم که باردار شدم دیگه نرفتم و خلاصه اش اینکه وسط های بارداری بودم که بهم زنگ زدن بیا نوبتتون شده منم گفتم باردارم ....بعد به من گفت من نوبتتون رو خط نمی زنم که اگه خدای ناکرده اتفاقی برای جنین افتاد شما همچنان در اولویت باشین اگه انشاله هم که بچه ات به سلا متی دنیا اومد زنگ بزن به ما که نوبتت رو بدیم به فرد دیگه .
آخه می دونی که اگه خدای ناخواسته سقطی رخ بده و سینه مادر شیر داشته باشه ، و از اونطرف هم مدتی باشه که توی نوبت بهزیستی باشه مادر حتی اگه نوبت طرف نشده باشه هنوز ، میاد در اولویت به خاطر شیردهی و میره پزشک قانونی تاییدیه می گیره که شیردهی داره و بعد بهش یه نوزاد می دن.
به همین خاطر هم به نظر من ثبت نام برای فرزندخواندگی حتی این قضیه اش هم خیلی خوبه .... خدا نکنه که هیچ مادر بارداری جنینش رو از دست بده ولی خب برای ماها که به مکافات باردار میشیم اگه این اتفاق بیافته نمی تونیم مثل افراد عادی بگیم خب دوماه دیگه باز اقدام می کنم .... ما ها دیگه داغون می شیم ، اینجوری حداقل دلمون به این مسئله هم گرمه.