2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

فرشته جان عزیزم من سال ها دنبال بچه دار شدن با اسپرم شوهرم بودم اما تلاش بی فایده ای بود کاش از همون اول که خودمم جوان تر و سالم تر بودمو حرفم تو دهن ها نیافتاده بود از اس اهدا یا جنین استفاده میکردم دوستانی داشتم که هم زمان با تلاش های من با این که مشکلات نابار وریشون کمتر از ما بود دل به دریا زدن وجنین گرفتن و بار دار شدن و الان بچه هاشون ماشالله بزرگ شدن به نظرم دست دست نکن و راهی رو که میخوای اخر بری اول برو که به امید خدا دستات خالی نمونه و دامنت سبز بشه به امید موفقیت همه ی ما که چاره ای جز دعا و توکل نداریم

سلام فرشته جان عزیزم منم یکساله که فهمیدم همسرم این مشکل رو داره خیلی تلاش کردم همسرم 2 بار بیوپسی کرد و هر بار نتیجه منفی بود، توی این یکسال احساس میکنم 10 سال پیر شدم خیلی عذاب روحی و روانی کشیدم ولی به هر حال خدا هر کسی رو یجور امتحان میکنم بعد از اینکه پدرم که خیلی بهش وابسته بودم وقتی 40 سالش بود از دست دادم فکر میکردم که دیگه شاید با تحمل این غم خدا دست از سر من برداره ولی بعد از 5 سال مشکل همسرم رو فهمیدم و قبول کردم که مشکلات تمامی نداره واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه ولی همش خودم رو اینطوری آروم میکنم که شاید عاقبت بچه ای که از خودمون باشه خوب نیست و خدا نمیخاد بیشتر عذاب بکشم و حکمت اینه که جنین بگیرم البته هنوز اقدامی نکردم و همسرم مخالفه اسپرمه اهداییه ولی با جنین موافقه ،ولی واقعا امتحانه خیلی سختیه و امیدوارم بتونیم با گذشت از وجودمون سلامتیمون و .... از پسش بربیایم.فقط باید بدونی که اینجا واقعا انتهای خط نیست و خدا هست و خدا هست و خدا هست.

زندگی رو اگر خودت زیبا ببینی واقعا برات قشنگه پس هیچ موقع امیدت رو از دست نده

دوستای خوبم من امروز وقت دارم واسه عکس رنگی دکتر میخاد بدونه که قبل انتقال رحمم مشکلی نداره واسم زیاد دعا کنید چون خیلی از دردش میترسم چون شنیدم درد داره  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام فرشته جان عزیزم منم یکساله که فهمیدم همسرم این مشکل رو داره خیلی تلاش کردم همسرم 2 بار بیوپسی ک ...

عزیزم میخوای اماده بشی برای ای وی اف, برات دعا میکنم انشالله ک نتیجه مثبت,منم زیاد به خودم امیدواری میدم ولی دو روزدیگه دوباره بچه می بینم یادم میره 

چیکار کردی نتیجه چی بود ؟ من اصلا صبور نیستم  اگه هزینه درمان رو داشتم یه لحظه هم صبر نمیکردم ...هزینه جنین اهدایی چقد شد برات میشه بهم بگی من یه واسطه بهم گفت ده میلیون,ایکاش منم زودتر بتونم وام بگیرم واقدام کنم دوستنداشتم هیچوقت اختلاف سنیم با بچه ام زیاد بشه,اره واقعا ما بهرحال باید این راه رو بریم پس وقتی سن مون کمتره اقدام کنیم خیلی بهتره 

یلدا کجایی پیدات نیست دیگه,من تورو خیلی شبیه خودم عجول دیدم همش دلم میخواست اخر خبر بارداریتو بشنوم,امیدوارم هرجا هستی زندگی خوبی داشته باشی وقتی گفتی میخوای ازشوهرت جدابشی خیلی ناراحتشدم چون احساس میمردم شوهرت خیلی دوستت داره خوشحالم که ازش جدا نشدی امیدوارم هرجا هستی خوش باشی وهرچه زودتر خبر بارداریت رو بشنوم 

فرشته جان عزیزم من سال ها دنبال بچه دار شدن با اسپرم شوهرم بودم اما تلاش بی فایده ای بود کاش از همون ...

اره عزیزم خودمم موافقم باحرفات,بعدم من اصلا بیشتراین نمیتونم صبرکنم فقط منتظرم ک خدابخواد هزینه اش جوربشه اخه بنظر خودم حداقل باید 20 تومنی داشته باشم 

دوستان چند روزه حالم خوب نیست راسته میگن هرچی سنگه برا پای لنگه 

آزمایش amhگرفتم ذخیره تخمدانم به شدت پایینه و سونو این ماه افتضاح موندم کجا برم ته تهش برم دنبال جنین و یا آخرین راه 

تو سن ۲۸ سالگی یک دل پیر دارم نه راه پس دارم نه پیش هیچ کدوم از مراحل زندگیم موافق زندگی نبوده همش باد مخالف نشد یک الهی شکر از ته دل بگم این روزا خبرهای دیگه شنیدم که بهم خودم میگم چرا همون اول بله گفتم کاش زبونم لال میشد از سلامتم پای چی گذاشتم با چی جنگیدم هی بلند شدم همت کردم هیچی به هیچی کاش یکی بیاد این روزا رو برداره یا شما ها باردارشید کلی ذوق کنم تنها چیزی که حالم خوب میکنه اینه که دوستای اینجا باردار بشن سخته خیلی سخته دیوانه دارم میشم تمام زحماتم هدر رفت حس میکنم تمام راه سه سال رو اشتباه رفتم و موندم چراااااا تا الان هیچ دکتری ذخیره تخمدان ننوشت برام 

چون تنبلی داشتم ....!!!

من نمیبخشم همه اون دکترایکه تو زندگی من میتونستن  کمک کنن ولی به هر دلیلی کوتاهیی کردن همین طور که یک عفونت ساده منو خوب نکردنتو این زمنینه هم تنهام گذاشتن قلبم شکسته ...و حتی دیگه نمیتونم به راه حل فکر کنم دنیام بد شده برام همه جوره تحت فشارم خسته ام خسته  ی خسته...

هیچ چیز بدتر از تلاش بیهوده برای کاری نیست که در اون اعتمادی نیست

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا کجایی پیدات نیست دیگه,من تورو خیلی شبیه خودم عجول دیدم همش دلم میخواست اخر خبر بارداریتو بشنوم, ...

فرشته جان اگه بری توی لیست تاپیک های یلدا اونجا نوشته که از همسرش جدا شده .

تصمیمش هم کاملا درست بود.اگه ماجراهاش رو بخونی کامل بهش حق میدی

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
دوستان چند روزه حالم خوب نیست راسته میگن هرچی سنگه برا پای لنگه  آزمایش amhگرفتم ذخیره تخمدانم ...

الی جان حال و روزت رو درک میکنم

اگه خواستی بگو چه خبرهایی بوده که بهمت ریخته؟ همین ذخیره تخمدان؟

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

الی عزیزم شرایطتو درک میکنم ولی باور کن خود من میدونم باید ازمایش ذخیره تخمدان بدم ولی بخاطر داروهای هورمونی زیاد و بدون دلیلی که دکتر مس  بهم داد ترس و واهمه دارم که برم ازمایش بدم..

الان دیگه بجایی رسیدم که صبرم تموم شده و یک ماه درمیون میرم واس ای.یو..

دوست و خواهر مهربونم ناامید نباش..الی عزیزم طب سنتی خیییلی خوبه..من واس دوره ی  گذشته که ای.یو انجام دادم از روز سوم پریودیم تا روز هفتم رازیانه دم کردم و خوردم واقعا تاثیر گذار بود..

نگار عزیزم ممنونم که دوباره واسمون اهمیت طب سنتی رو یادآوری کردی...من هر  چی با مطب خانم دکتر  تماس میگیرم  همش بیزیه و متاسفانه نتونستم وقت بگیریم ..ولی به این نتیجه رسیدیم که واقعا به طب سنتی نیاز دارم..من تا حالا 6 بار آی.یو بی نتیجه داشتم ،خب این یعنی اینکه ی جا ی کارم ایراد داره..امیدوارم با طب سنتی بتونم جوا ب بگیرم ..

واس همه دوستان منتظرم از خدا  بهترینو میخام..

نی نی نگار جان واقعا کم اوردم هر بار میگفتم هزینه به درک سلامتی داری ولی الان ذخیره هم ندارم ...امیدی نموند برام

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نگار عزیزم ممنونم که دوباره واسمون اهمیت طب سنتی رو یادآوری کردی...من هر  چی با مطب خانم دکتر & ...

خواهش میکنم عزیزم

میتونیدر درمانگاه خارک برید .

همونجا زنگ بزنید بگید روزی که خانوم بیوس هستن میخوام بیام

حالا اصلا ایشون هم نباشه اساتید دیگه هم خوبن. منتها من پیش ایشون چون رفتم اسم ایشون رو گفتم

نی نی نگار جان واقعا کم اوردم هر بار میگفتم هزینه به درک سلامتی داری ولی الان ذخیره هم ندارم ...امید ...

الی جان من فکر میکنم بهتره کمی سخت گیریت رو کم کنی

نه اینکه صدام از جای گرم دربیاد چون خودم همینکار رو کردم.

منکه بهم میگفتن خیلی تخمک هات خوبن و ال و بل اگرچه اولا خوسحال میشدم ولی بعدا که دیدم بی دلیل هی منفی میشم،دیگه برام مهم نبود . به نژر خودم انگار تخمک نداشتم ! 

پس رفتم جنین اهدایی گرفتم+ همزمان رفتم توی نوبت بهزیستی هم ثبت نام کردم

باردار شدم و توی هفته های اول رشد جنین متوقف شد حالا سقط و ترس از بقایا و غیره بماند باز رفتم ازنو دنبال طب سنتی و باز اینبار ای یو که خب جواب گرفتم و اواسط بارداریم یادمه از بهزیستی هم زنگ زدن که بیایید نوبتتونه!!

منظورم اینه که اگه شرط و شروط هدفت رو کم کنی دست یافتنی تر میشه

نگو من بچه ای میخوام که از ژن من و شوهرم باشه یا حداقل از ژن من باشه یا حداقل حاملگی اش با من باشه ! بگو من یک فرزند صالح و سالم ازت میخوام خدایا که حس مادرانه ام رو نثارش کنم و او هم عصای پیری من و شوهرم بشه... پس من توی تمام راه های ممکن( اس اهدا، جنین ، فرزندخواندگی) قدم برمیدارم و تلاش میکنم. بقیه اش رو به خودت میسپارم .

من که این کار رو کردم و خدا شاهده الان که بچه دارم خنده ام میگیره به حساسیت های اولمون . با شوهرم میگیم اگه این جنین اهدا بود یا فرزندخوانده بازم ذره ای احساسمون فرق نداشت!

بچه ها اینقدر زندگی رو سخت نگیر ید و با این شرط و شروط هایی که برا راه آرزوهاتون گذاشتید اینقدر توی راه آرزوهاتون مانع تراشی نکنید ..... اگه واقعا به خدا توکل دارید و میگید اون بهتر میدونه چی بهتره برامون واقعا توکل کنید ‌. توی همه راه ها قدم بردارید با ایمان به خدا و بقیه اش رو بسپارید به خدا تا اون تصمیم بگیره از چه راهی باید موفق بشید.

ممنونم نی نی نگار جان 

شما برا فرزند خواندگی از کجا شروع کردید میشه راهنمایی کنید 

بعد من یک خانمی پیدا کردم ج خودشو میفروشه 

چقدر بهش بدم راضی بشه میگه هر چی عرفه ..

دارم فکر میکنم هفته بعد که با خانم دکتر بیوس نوبت دارم بهش بگم اگه دیگه امیدی نیست برم دنبال فریز تخمکم ...حالا همزمان دنبال اون مراحل دیگه هم باشم