2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
ممنونم نی نی نگار جان  شما برا فرزند خواندگی از کجا شروع کردید میشه راهنمایی کنید  بعد م ...

الی جان من از طریق بهزیستی اقدام کردم و قانونی ثبت نام کردم.

بهتون راه های غیر قانونی رو توصیه نمی کنم . چون یادمه من اونموقع ها همزمان توی کلوپ فرزند خواندگی هم فعال بودم .اونجا متاسفانه چیزهای ناراحت کننده ای دیدم ... البته بعضی ها هم از راه غیر قانونی تونستن نتیجه بگیرن.

مثلا یک مورد این بود که بعد از اینکه به طرف کلی پول داده بودن ، بچه به دنیا اومده بود ، متوجه شدن بچه مشکل داره چون مادرش مواد مصرف می کرده در بارداری . به هر حال حتی در یک مادر سالم هم شما نمیتونی مطمئن باشی که جنین اش چقدر سالمه . بعد دیگه جایی نیست که مراجعه کنی بگی مثلا پولمو گرفتن فرار کردن بچه به من ندادن ! چون خرید و فروش بچه جرمه دیگه .... یا ممکنه همیشه سایه شون بالاسرزندگی تون باشه و مدام بخوان اخاذی کنن .دیگه چه آرامشی داره آدم اونموقع؟

اقدام از طریق بهزیستی خب اگرچه واقعا زمان بر هست ( 2 سال توی نوبت و انتطار هستید ) ممکنه حتی آخرش بچه ی 5 ماهه بهتون بدن.... ولی حداقل می دونید همه چیز قانونیه و هر مشکلی پیش بیاد با یه ارگان رسمی طرف حساب هستید.

من که واقعا برام مهم نبود بچه ی چند ماهه بدن ، و اصلا هم مهم نبود که کل فامیل هم بفهمن ..... به نظرم هر کسی داره زندگی خودشو می کنه و به کسی ربطی نداره .... تصمیم داشتم که خیلی هم محکم از همون اول در مقابل تمام واکنش ها وایسم حتی اگه اون واکنش ها از طرف بزرگترهای فامیل یا نزدیکان باشه

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

درمورد طب سنتی هم اینو می دونم که بعضی از داروها و کارهاشون باعث افزایش تعداد و کیفیت تخمک هم می شه . حالا شما هم بگو به ایشون شاید نتیجه گرفتی .

من بازهم می گم نمی گم طب سنتی معجزه می کنه ولی معمولا اون تعادل از دست رفته ناشی از داروهای هورمونی رو به بدن برمی گردونه و از طرفی اگه دلیل منفی شدن ها این موضوع باشه ، خب آدم مثبت هم میشه. به هر حال به نظر من اگه روی بچه دار شدن هم اثرنذاره ، روی آرامش و سلامت جسم و روح خودمون که اثر می ذاره

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما باید برید بهزیستی شهر خودتون یا اگه تهران هستید بهزیستی منطقه خودتون در قسمت امور فرزندخواندگی 

اونجا بگید ثبت نام کنن براتون و پرونده تشکیل بدن 

یه چندتا تجربه هم از بهزیستی بگم که ببینید آدم هر راهی رو پا می ذاره پر از سختی و مانع هست !! و اصلا نباید آدم با سختی ها پا پس بکشه

اولا برخوردهاشون که خیلی بده ! قشنگ طلبکارن و انگار میخوان منصرفت کنن ( توجیهشون هم اینه که می خوان اونایی که الکی اومدن اقدام کنن رو همون اول حذف کنن و کساییکه واقعا تصمیمشون قطعی هست رو می خوان بپذیرن )

اصلا هرچی هم گفتن با روی گشاده برخورد کن و اصلا باهاشون درگیر نشو و کل کل نکن اما اگه دیدی دارن زور می گن دیگه ، مثل من برو به مقام بالاترشون اعتراض کن .

دوما اینکه من یادمه اولین مراجعه رو کردم .اون خانومه مسئولشون ازم یکسری سوالات کرد و گفت برو بعدا بیا و اینا ... من ساده هم فکر کردم که ثبت نامم کرده دیگه ... چون توی کلوپ فرزندخواندگی خونده بودم باید پیگیر باشی هی زنگ می زدم دیدم جواب نمی دن تا اینکه حضوری مراجعه کردم بعد از یک ما ه و نیم دوماه .... دیدم باز همون سوالات رو پرسید و من اومدم .... حالا اونقدر هم ساده بودم و بهشون اطمینان داشتم که با خودم فکر نکردم خب این که برای تو هیچ کاغذ و مدرکی پر نکرد!! تا دفعه سوم که رفتم دیدم همه ی قدیمی تر ها پرونده دارن ،بعد که گفتم پرونده برای من ننوشتین ( یه خانوم دیگه بود ) دیدم داره منو از سر باز می کنه که برو سرمون شلوغه و اینا .. منم از اتاقش اومدم بیرون و یکراست رفتم حراست گفتم این چه وضعیه ؟ مگه من چی خواستم ؟ پر کردن یک کاغذ و تشکیل پرونده اینقدر سخته ؟ اونم درجا گوشی رو برداشت زنگ زد به رئیسشون که این چه وضعیه و اینا بعد منو فرستاد رفتم باز سراغشون بعد گفت که با شوهرت بیا تاپرونده رو تشکیل بدیم ...با شوهرم رفتیم  یکسری برگه پر کردیم و خلاصه رفتیم توی لیست انتظار ( اونقد اونموقع ناراحت بودم چون سه ماه اینجوری نوبتمون عقب افتاد ) 

بعدش هم هر سه چهار ماه وسط درمان هایی که داشتم می کردم مراجعه می کردم ( البته به اونا نمی گفتم دارم دیگه درمان می کنم ) و آخرش هم که باردار شدم دیگه نرفتم و خلاصه اش اینکه وسط های بارداری بودم که بهم زنگ زدن بیا نوبتتون شده منم گفتم باردارم ....بعد به من گفت من نوبتتون رو خط نمی زنم که اگه خدای ناکرده اتفاقی برای جنین افتاد شما همچنان در اولویت باشین اگه انشاله هم که بچه ات به سلا متی دنیا اومد زنگ بزن به ما که نوبتت رو بدیم به فرد دیگه .

آخه می دونی که اگه خدای ناخواسته سقطی رخ بده و سینه مادر شیر داشته باشه ، و از اونطرف هم مدتی باشه که  توی نوبت بهزیستی باشه مادر حتی اگه نوبت طرف نشده باشه هنوز ، میاد در اولویت به خاطر شیردهی و میره پزشک قانونی تاییدیه می گیره که شیردهی داره و بعد بهش یه نوزاد می دن. 

به همین خاطر هم به نظر من ثبت نام برای فرزندخواندگی حتی این قضیه اش هم خیلی خوبه .... خدا نکنه که هیچ مادر بارداری جنینش رو از دست بده ولی خب برای ماها که به مکافات باردار میشیم اگه این اتفاق بیافته نمی تونیم مثل افراد عادی بگیم خب دوماه دیگه باز اقدام می کنم .... ما ها دیگه داغون می شیم ، اینجوری حداقل دلمون به این مسئله هم گرمه.

سلام بر همگی دوستان خوبم دوستان منم واس بار سوم آی.یو انجام دادم و متاسفانه روز 17 بعد از آی.یو منف ...

نازلو جون متاسفم عزيزم بخاطر منفي شدنت

بهت توصيه ميكنم ديگه اي يو اي رو ادامه ندي چون هربار با تحريك تخمدان و دارو انجام ميشه بهتره كه بري سراغ ميكرو كه احتمال نتيجه گرفتنش بيشتره وگرنه فقط ذخيرتو كم ميكني

مگر اينكه با سيكل طبيعي اي بو اي كني يعني تخمكتو چك كني و اگه سايزش مناسب بود بري براي اي يو اي و ديگه دارو محرك استفاده نكني

سلام دوستان الی جان خواهر غصه نخور 😢

منم حال و روزم خوش نیس انقد لبنیات نخوردم که بیچارم کرد

کلی عکس و آزمایش دادم امروز دکترم گفت باید دارو درمان برا بجه رو بذاری کنار و به فکر خودت باشی 

چون همیشه در حال اقدام بود قبلش لبنیات نمیخوردم دکتر کلی سررنشم کرد الانم تا این مشکلم بر طرف نشه نمیتونم برم سراغ هر نوع اقدامی 

دکتر گفت شاید یه سال شایدم دو سال طول بکشه 

اونوقتم چهل سالم میشه 😢😢😢😢

خیلی دلم گرفته از این دنیا و از این زندگی لعنتی😢😢😢

دنیا لعنت بر تو که بچه ای به من ندادی سلامتیمم درای میگیری 

الهی مرا  آن ده که آن به 

دیشب کلی گریه کردم مگه من از این زندگی چی خواستم 

شاید وضع مالیمون بهتر بشه برم دنبال فرزند خوندگی 

ولی اگر دردم یکی بودی چه بودی 

1-میخوام ببینم اول کار اسم مینویسن چیکار میکنن و.....

2-چقد هزینه داره 

3-مشکل اصلی من اینه چون استخدام رسمی هستم مرخصی زایمان داریم 

اون وقت اگه بخوام وانمود کنم خودم زایمان کردم 

چیکار کنم این مدتو 

کارگزینی مدرک میخواد 

اگرم نرم خب همه میفهمن 

-4نوزاد میخوام

الهی مرا  آن ده که آن به 

وااااای تازه میترسم بعد چند سال بیان بگن بچه رو پس بدین 

بجز بهزیستی و شیرخوارگاه جایی دیکه ثبت مییشه ؟

قدم اول برم شیرخوارگاه یا بهزیستی ؟

راستی یکی از اقواممون تو بهزیستی کار میکنه 

آدم خوبی هم هس نمیدونم از اون طریق وارد بشم یا نه ؟

ممنون دوستان خیلی ناامیدم کاااااش سن و سالم کم بود 

الهی مرا  آن ده که آن به 
فرشته جان اگه بری توی لیست تاپیک های یلدا اونجا نوشته که از همسرش جدا شده . تصمیمش هم کاملا درست بو ...

جدی,نمیدونم من انگار بعضی از پیاماش پیاماش حذف شده بود اخه یه جا بعدش گفت که شوهرش خیلی التماس کرده وبرگشته,,,من فقط فهمیدم رفته حبس اما دلیلشو نفهمیدم  

پگاه جون از صفحه ۳۴۴ تا ۳۵۰ اگه حوصله کردی نوشته هام رو توی همین تاپیک بخون البته تکراریه برات &nbs ...

ممنون عزیزم

رفتم خوندم،میبینم که قبلا هم بهم این توصیه رو کرده بودی

الان که بشدت بیمار شدم و فکرم کار نمیکنه

نمیدونم کی و از کجا شروع کنم

شوهرمم میگه اینبار از طب سنتی کمک بگیریم

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
دوستان چند روزه حالم خوب نیست راسته میگن هرچی سنگه برا پای لنگه  آزمایش amhگرفتم ذخیره تخمدانم ...

عزیزم ناراحت نباش هیچ کار خدا بی حکمت نیست,صبرداشته باش درست میشه انشالله از خدا میخوام ک بحق این شبای عزیز بهت کمک کنه

دوستان چند روزه حالم خوب نیست راسته میگن هرچی سنگه برا پای لنگه  آزمایش amhگرفتم ذخیره تخمدانم ...

الی جان،تا جایی که یادمه شما پیش دکتر ت مشهد میرفتی درسته؟؟

من پیش اون دکتر چند آی یو آی منفی داشتم،دکتر خوبیه اما هیچ وسواسی روی پیش برد سیکل نداره و جز باز بودن لوله ها دیگه به هیچی دقت نمیکنه

منم بعد از کلی معطل شدن توی مسیر آی و یو آی و جور کردن هزینه آی وی اف ذخیره تخمدانم پایین اومد

منی که فقط با پنج روز مصرف قرص لتروزل کلی تخمک بالغ و بالای ۱۷_۱۸ داشتم،وقتی نویت آی وی افم شد با بیش از چهل آمپول فقط دو تا تخمک بالغ داشتم که تنها یه جنین تشکیل شد و اونم نگرفت.

عزیزم اگه میتونی فقط برو آی وی اف،چون احتمال بارداریت با آی یو آی نزدیک به صفره.

ضمن اینکه با کمتر داروی شیمیای و گیاهی میتونی وضعیت تخمکهات رو بهبود بدی،چون دختر از زمانی که بدنیا میاد با تعداد تخمک معینی دنیا میاد و در طول زندگیش در هر پریود تعدادیشو از دست میده و روز بروز ذخیرش کمتر میشه و امکان نداد تعداد تخمکاش زیاد بشه

اما برای عده ای معجزه پیش میاد و با همون یه تخمک بالغ در ماه هم طبیعی باردار میشند،که اون معجزه هم شامل حال ما که همسرامون آزو اسپرمی هستند نمیشه.

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی

نی نی نگار منم گفتم یه بار رفتم بهزیستی بهم گفتن سنت هنوز کمه واینکه گفتن پنج سالم از ازدواجت گذشته باشه فکر کنم 6/7 ماه پیش رفتم,اما میخوام دوباره برم وجدی باهاشون حرف بزنم چون شماگفتی اینکه سن شوهرت بالای سی باشه کافیه واینکه کسی ک ازواسپرمی لازم نیس از ازدواجش پنج سال گذشته باشهبیارم,بعدم بهمون گفت یه یکسالیم بایدتونوبت باشید ,من دلم میخواد حتی اگه بچه دارم بشم یکی هم از بهزبستی بیارم 

وااااای تازه میترسم بعد چند سال بیان بگن بچه رو پس بدین  بجز بهزیستی و شیرخوارگاه جایی دیکه ثب ...

بچه ی ک از پرورشگاه بیاری نمیشه قایم کرد همه میفهمن,نمیتونی بگی نه ماه حامله بودی و مال خودته اخه همه می بیننت,اصلا بفهمن مگه چه گناهی کردیم خدا خواسته هر چند نگاه هاشون ادمو داغون میکنه...ااصلاشاید با اوردن یه بچه برامون معجزه بشه وخدا یکی به خودمون بده خیلیا بودن بعداز اینکه فرزنداوردن خدا به خودشون داده,یا میتونیم بعد اوردن یه بچه باارامش بیشتری درمان هاروانجام بدیم 

نی نی نگار جان واقعا کم اوردم هر بار میگفتم هزینه به درک سلامتی داری ولی الان ذخیره هم ندارم ...امید ...

الی جان جنین هم گزینه ی بدی نیست من اگه ذخیره ام پایین بود بی برو بر گرد انتخابش میکردم شاید صلاح این باشه بد ترین حالت که الهی سر هیچ کدوممون نیاد مشکل رحم هست که جنین رو نپذیره