2777
2789
عنوان

چکار کنم.‌‌.!!؟؟

270 بازدید | 33 پست

به کسی در ارتباطم

خاستگاریمم اومده فعلا باید صبر کنم‌شرایطش بهترشه

ولی من مدتیه دل سرد شدم دلیلشم کاراشه..یه عالمه لباس خوب داره ولی فقط و فقط تو مهمونی میپوشه وقتایی که منو میاد میبینه لباسای کهنه اشو میپوشه!بد غذا میخوره ، جدیدا هم تو دعوا غیر قابل تحمل میشه

ولی صفات خوب هم داره مثلا درحالت عادی خیلی خوب باهام حرف میزنه قربون صدقه ام میره مناسبتی بشه کادو میخره و‌...

خدایا مرسی که هستی💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کمی بیشتر دوره اشناییتو زیاد کن یه بهانه ایی بیار بهتر بشناسیش .

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

ب دور از احساسات

با منطق درباره همسر آیندتون فکر کنید

ببینید 

همین فرد رو  حاضرید با اقوام و دوستان و آشناهاتون آشنا کنید و ب عنوان همسرتون  معرفی کنید یا نه!!!  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بیشتر باهاش حرف بزن تا خوب بشناسیش

درسته ک هیچ ادمی کاملا خوب نیست ولی باید با کسی باشی ک خوبیاش بیشتر از اخلاقای بدش باشه ک بشه بخاطر خوب بودنش ازونا گذشت 

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕

یه بار رفتیم بیرون بعد رفتیم تو یه کافی شاپ نشستیم دیدم بالای شلوارش کلا پاره شده خیلی بهم ریختم هیچوقت ازش بااین صراحت چیزی نمیخواستم ولی بهش گفتم شلوارت که خراب شده این همه شلوار داری اونا رو بپوش گفت باش

خدایا مرسی که هستی💖
خسیسه یعنی؟ ی کم تردید داشته باش تو انتخابت اگه تو عصبانیت نمیتونه خودشو کنترل کنه

بخدا نمیدونم نمیفهمم

یوقتایی کادو میخره یا بیرون میریم ولی کم

اصلا نمیفهمم خسیسه یا نه

خدایا مرسی که هستی💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز