2777
2789
عنوان

چکار کنم.‌‌.!!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
بخدا نمیدونم نمیفهمم یوقتایی کادو میخره یا بیرون میریم ولی کم اصلا نمیفهمم خسیسه یا نه

خب پس خسیس نیست فک کنم...

اینکه میگه عصبانی میشه غیر قابل تحمله سرچی خیلی عصبانی شد؟یه چیز کوچیک یا بنظرت حق داشت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب پس خسیس نیست فک کنم... اینکه میگه عصبانی میشه غیر قابل تحمله سرچی خیلی عصبانی شد؟یه چیز کوچیک یا ...

خسیس نیست ولی خیلی بابرنامه ریزی خرج میکنه مثلا امکان نداره تو یه هفته ما دوبار بریم بیرون

خدایا مرسی که هستی💖
مثلا مهربونه‌،بهم وفاداره و..

ببین اینا ک گفتی ویژگی همه مردا واسه دوس دختراشونه ولی مردای ایرانی واسه زناشون اینجوری نیستن.بر اساس اینا انتخاب نکن بخدا پشیمون میشی.معیارت واسه انتخابش چیه؟

خب پس خسیس نیست فک کنم... اینکه میگه عصبانی میشه غیر قابل تحمله سرچی خیلی عصبانی شد؟یه چیز کوچیک یا ...

دعوامون ک میشه اگه ادامه پیدا کنه تبدیل ب دعوای بزرگی میشه 

یوقتایی خیلی دلم میگیره از حرفاش بهم میگه مسبب پیر شدنم و اعصاب نداشتنم تویی ولی وقتی ک خوبه میگه تو انگیزه زندگیمی😕

خدایا مرسی که هستی💖
ببین اینا ک گفتی ویژگی همه مردا واسه دوس دختراشونه ولی مردای ایرانی واسه زناشون اینجوری نیستن.بر اسا ...

جدی؟؟؟

مبنام فقط ایمان و وفاداریش و یه سری اخلاقای خوبشه ولی اصلا پولدار نیست ن خودش ن خانوادش،خانوادش زیاد راضی نیستن

خدایا مرسی که هستی💖
وای بخدا خسیسه ی کم مث شوهرمن نباشه😣 خوبه ها ولی ی جاهای حرص ادم درمیاره هی میگه خرج اضافس

اره منم لجم میگیره

مثلا یه بار تشنم بود دیگه زدم به اون در گفتم بابا چحوری بگم تشنمه اخر سرم خودم خریدم

خدایا مرسی که هستی💖
دعوامون ک میشه اگه ادامه پیدا کنه تبدیل ب دعوای بزرگی میشه  یوقتایی خیلی دلم میگیره از حرفاش ب ...

خو همه اینجوری ان...کلا با مردا کل کل کنی بجای بد میکشه این هنر ی زنه نزاره به جایی برسه ک مرد غیر قابل تحمل شه.من سوالم این بود ک بنظرت سر ی چیز کوچیک یهو خیییییلی عصبانیتش بد میشه؟

اره منم لجم میگیره مثلا یه بار تشنم بود دیگه زدم به اون در گفتم بابا چحوری بگم تشنمه اخر سرم خودم خ ...

این خیلی بده....فوق العاده عذاب اوره من ک خیلی اذیت میشم با این رفتارشوهرم.تنها فکرم اینه برم سرکار خودم خرج کنم بخواد ی چیزی بگیره واسم زهرمارم میکنش

خو همه اینجوری ان...کلا با مردا کل کل کنی بجای بد میکشه این هنر ی زنه نزاره به جایی برسه ک مرد غیر ق ...

آره اخرین بار من یه چیز بهش گفتم گفت عمته! فهمیدی یا یه جور دیگه بهت بگم .. بیشعورم بهم گفت

منم دو روز جوابشو ندادم گفتم من یکبارم به خانواده تو توهین نکردم اخرسرم اومد گفت غلط کردم ببخش

خدایا مرسی که هستی💖
این خیلی بده....فوق العاده عذاب اوره من ک خیلی اذیت میشم با این رفتارشوهرم.تنها فکرم اینه برم سرکار ...

تازه بهم میگی عمرا نمیزارم بعد ازدواج سرکار بری خوشم نمیاد 

خدایا مرسی که هستی💖