2777
2789
عنوان

وسواس فکری

224 بازدید | 30 پست

وسواس فکری شدید گرفتم مثلا هردفعه رو ینفر کلیک میکنم الانم کلیک کردم رو بچه داداشم هر حرف بدی که ناخواسته از دهنم بیرون بیاد انقد گیر بهش میدم میگم خدایی نکرده حتما قراره واقعی بشه مثلا از بس استرس دارم حس میکنم حسم بده میگم حس میکنم خدایی نکرده موندنی نیس نمیدونم چرت و پرت خودمم میدونم الکیه ولی بازم دست خودم نیستو میترسم

نترس بابا

به این فک کن ، اون بچه برای پدر و مادرش عزیز هست...

خدا چرا ی پدر و مادر رو بخاطر افکار شما دغدار کنه؟

الان مامانش براش کلی دعام میکنه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من از بچگی اینجوریماصلا یه وضعییی الانم شدت گرفته

چه جوری؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

نترس بابا به این فک کن ، اون بچه برای پدر و مادرش عزیز هست...خدا چرا ی پدر و مادر رو بخاطر افکار شما ...

وای مرسی یکم اروم شدم با این حرفت یعنی حسام و فکرام الکیه همه میگن از افسردگیه

نترس بابا به این فک کن ، اون بچه برای پدر و مادرش عزیز هست...خدا چرا ی پدر و مادر رو بخاطر افکار شما ...

از بس شدید دوسش دارم و وابستشم هیچکی درکم نمیکنه حتی فکر کنم از مامانشم بیشتر دوسش دارم تمام جونمه

وای مرسی یکم اروم شدم با این حرفت یعنی حسام و فکرام الکیه همه میگن از افسردگیه

خوشحال شدم...

من سال قبل یهو اینجور شدم...

ترس از دست دادن!

البته من در این دنیا همش ۳ نفر رو دارم، یکیش خدا یکیش مامانم و سومی داداشمم

دیگه الان فقط میگم خدا هر موقع خواستی ما ۳ تا رو باهم قبض روح کنه..

وسواس فکری شدید نسبت به همه چیبخصوص جزئیاتکسی که وسواس فکری نداشته باشه بنظرش این فکرام غیرمنطقیه

دقیقا میگن تو بزرگ شدی من میگم میدونم این فکرا الکیه و از اظطراب میاد ولی ترس دارم مثلا اشتباه از زبونم در رف کثلا خواستم بگم رو کار خدا نمیشه حساب کرد مثلا بچه ای که گفتن تو دوسالگی میمیره هیچی نمیشه خدایی نکرده شاید خدایی نکرده زبونم لال این چیزیش بشه بعد کث مرگ از این فکرم ترسیدم به زن داداشم و مامانمم میگم میگن از افسردگیت و ترسته

من دوس دارم قبل همشون از این دنیا برم😍

من از بچگی میگفتم اول برم...

مامانم میگفت برا مادر سخته...

گفتم باشه پس باهم :)