2777
2789
ولی من طی تحقیقات دقیق علمیم تو استخرهای زنونه     به یه نتیجه جالب رسیدم هرکسی که سینه ب ...

من متاسفانه هیچکدوم بزرگ نیستن تا یه ذره وزن اضافه کنم شکم و پهلو در میارم😣

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي يبار به مادرشوهر بي تربيتم گفتم من هرچي ميخورم ميره تو ب اسن م جاهاي ديگه م چاق نميشه بيشعور گفت ...

😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
من متاسفانه هیچکدوم بزرگ نیستن تا یه ذره وزن اضافه کنم شکم و پهلو در میارم😣

کلا لاغری شما

دخترخاله منم هیچی نداره

هیچیااااااااا

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
واي يبار به مادرشوهر بي تربيتم گفتم من هرچي ميخورم ميره تو ب اسن م جاهاي ديگه م چاق نميشه بيشعور گفت ...

🙈🙊😲

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ولی من طی تحقیقات دقیق علمیم تو استخرهای زنونه     به یه نتیجه جالب رسیدم هرکسی که سینه ب ...

وااااااا یعنی میگی من دروغ میگم‌که سایز سینم۸۵ و با سنم سه برار جنیفر لوپزه ....ایشششششش....حسود پلاستیکی😒😒😝😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

معلومه خودش خیلی تجربه داشته

دقیقا من سینه ام اندازه فندق ولی باس نم هندونس😑

من با سنم هندونه ست🍉🍉🍉

سینه م البالو🍒🍒🍒

😔😔😔😔

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش