2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟تو چه مدت و چه ورزشی؟

اول ایروبیک بعد فیتنس 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

من یه مدت باشگاه میرفتم خیلی عالی بود هم سینه و هم ب ا س ن برجسته شده بود

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

ولی من طی تحقیقات دقیق علمیم تو استخرهای زنونه   به یه نتیجه جالب رسیدم

هرکسی که سینه بزرگ داره باسنش کوچیکه و هرکسی سینه ش کوچیکه باسنش بزرگ  

هردوچاق و بزرگن فقط در صورتی که خود طرف هم چاق باشه

(کیم کارداشیانهای سایت نریزن سرم

من درمورد ادمهای عادی صحبت میکنم😂😂😂😂)

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
من که هیچی به اندازه با سنم زجرم نمیده 

ورزش سنگین انجام بده 

برو باشگاه زیر نظر یه مربی خوب باش برنامه غذایی بگیر کیف کن 

توکه میخوای انقد هزینه کنی برای چربی اصلا خوب نیس. بنظرم هرچیزی طبیعیش خوبه 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
من که هیچی به اندازه با سنم زجرم نمیده 

واي يبار به مادرشوهر بي تربيتم گفتم من هرچي ميخورم ميره تو ب اسن م جاهاي ديگه م چاق نميشه بيشعور گفت مطمئني فقط هرچي ميخوري ميره چيز ديگه نميره؟😱😱😱😱😱😱😱

ورزش به تنهایی باعث بزرگ شدن نمیشه فقط فرم میده 

ورزش هم فرم میده هم حجم