mehrnaaaz مدیر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 644 عنوان بااسن:) | مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 110 پست تاحالا تزریق به با سن داشتین ؟ درد داشته ؟ ژل یا چربی ؟؟ 1397/06/01 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زرورق عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 7640 بعدچن وقت نتیجه گرفتی؟ من سه ماه رفتم واقعا عالی بود بدنم سفت شده بود(البته من اضافه وزن ندارم واسه همین خیلی سریع نتیجه گرفتم )،از هفته آینده شروع میکنه به ورزش چه کسی میداند؟ که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟ که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
نوراهستم عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 10391 من سه ماه رفتم واقعا عالی بود بدنم سفت شده بود(البته من اضافه وزن ندارم واسه همین خیلی سریع نتیجه گر ... عزیزم منم ایروبیک میرم چن روزیه چاق نیستم توپرم ازناحیه رون وپهلو😆میخام باسنموسینموحجم بدم بدنسازی میخاستم برم اول ولی گفتن اول ایروبیک بایدبیای بعدبدنسازی ولی شنیدم ایروبیک تنهام عالیه نمیدونم چیکارکنم😞 پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
زرورق عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 7640 عزیزم منم ایروبیک میرم چن روزیه چاق نیستم توپرم ازناحیه رون وپهلو😆میخام باسنموسینموحجم بدم بدنسازی ... بعد از یکی دو ماه جواب میده هنوز زوده نگران نباش،آره وقتی دوره اشو و گذروندی بعد میری بدنسازی چه کسی میداند؟ که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟ که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
dokhtare_aftab عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 4821 با شکر؟؟ نه بدون شکرهمینجوری مثل چایی دمش کنی. بدون قند و شکر
fatemehfd عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1379 نه بدون شکر همینجوری مثل چایی دمش کنی. بدون قند و شکر نه عزیزم اوکیه باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو