2777
2789
ورزش هم فرم میده هم حجم 

عزیزم من خودم ورزشکارم گاوم نیستم😊😊مربی بدنسازیم مجید توکلیانه مربی فیتنس و هوازیم یه خانوم تو شهرمون....درسته خوش فرم و سفت میکنه ولی این بنده خدا که میگه صافم نمیتونه فقط از ورزش مشکلشو چاره کنه عزیزم ایروبیک هوازیه و شما میدونی که برای لاغری با هوازی اولین جایی که چربی هاش آب میشه باسنه آخرش شکم....۷۰ درصد تغذیه و ۳۰ درصد ورزش موثره موفق باشید

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو
کلا لاغری شما دخترخاله منم هیچی نداره هیچیااااااااا

قبلا لاغرم نبودم یه مدت56بودم فقط پهلو شکم داشتم😩 الان شدم50ولی خوشبختانه شکم و پهلو ندارم ،وقتی میرم باشگاه عالی میشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااااا یعنی میگی من دروغ میگم‌که سایز سینم۸۵ و با سنم سه برار جنیفر لوپزه ....ایشششششش....حسود پلا ...

نه عزیزم

گفتم که تحقیقاتم روی ادم معمولیا بود

نه شگفت انگیزان😂😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
ولی من طی تحقیقات دقیق علمیم تو استخرهای زنونه     به یه نتیجه جالب رسیدم هرکسی که سینه ب ...

حرفت درسته ولی عمومیت نداره. همین الان دوتا از اعضای فامیلمون اومد تو ذهنم که هم سینه دارن هم باسن. اصلا هم جراحی و اینا نکردن. چاق هم نیستن. لاغر مردنی نیستن ولی چاق هم نیستن. متوسطن. اضافه وزن ندارن در کل

اره چربی خیلی  خوب میشه چند نفر و دیدم

اگه چربی هم تزریق کنی بعدش باید زیر نظر مربی تغذیه و ورزش باشی ۱ درصد امکان داره پس بزنه به جاهای دیگه ی بدنت و یا اینکه خب آب بشه (تازه اگه از اندازه و یکسان بودنش راضی بودی)

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو
حرفت درسته ولی عمومیت نداره. همین الان دوتا از اعضای فامیلمون اومد تو ذهنم که هم سینه دارن هم باسن. ...

این دوتا تو اون استخرهایی که من رفتم نبودن😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
عزیزم من خودم ورزشکارم گاوم نیستم😊😊مربی بدنسازیم مجید توکلیانه مربی فیتنس و هوازیم یه خانوم تو شهر ...

گلم من باید وزن کم کنم. 18 کیلو اضافه وزن دارم. یه سری نکات غذایی بهم میگی؟؟؟؟؟ 😚😚😚😚

خوشبحالت من سينه هام خيلي كوچيكه خيييييلي😞😞😞😞😞😞😞انقدر غصه شو ميخورم

غصه نداره عزیزم 

تو نت بگرد ورزش و راه های بزرگ کردنش بدون عمل و دارو کلی هس بگرد 

راحت تغییر سایز میدی 

البته یه رژیم غذایی خوب با ورزش بهترین گزینس

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪