عزیزم من خودم ورزشکارم گاوم نیستم😊😊مربی بدنسازیم مجید توکلیانه مربی فیتنس و هوازیم یه خانوم تو شهرمون....درسته خوش فرم و سفت میکنه ولی این بنده خدا که میگه صافم نمیتونه فقط از ورزش مشکلشو چاره کنه عزیزم ایروبیک هوازیه و شما میدونی که برای لاغری با هوازی اولین جایی که چربی هاش آب میشه باسنه آخرش شکم....۷۰ درصد تغذیه و ۳۰ درصد ورزش موثره موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی من طی تحقیقات دقیق علمیم تو استخرهای زنونه به یه نتیجه جالب رسیدم هرکسی که سینه ب ...
حرفت درسته ولی عمومیت نداره. همین الان دوتا از اعضای فامیلمون اومد تو ذهنم که هم سینه دارن هم باسن. اصلا هم جراحی و اینا نکردن. چاق هم نیستن. لاغر مردنی نیستن ولی چاق هم نیستن. متوسطن. اضافه وزن ندارن در کل
اگه چربی هم تزریق کنی بعدش باید زیر نظر مربی تغذیه و ورزش باشی ۱ درصد امکان داره پس بزنه به جاهای دیگه ی بدنت و یا اینکه خب آب بشه (تازه اگه از اندازه و یکسان بودنش راضی بودی)