2777
2789

واییییی باز شروع شد دوروز کم شده بودا... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن ها بخاطر خلا عاطفی بیشتر 

مردها یا مشکل جنسی یا تنوع طلبی و تربیت غلط ک خانواده ها چن زنه بودن یا معشوقه داشتن رو واسه پسرشون عادی جلوه دادن

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

حلا انسانیت و بی شرفی. همین. مگه همه ادما از هر لحاظ تامینن؟ ادم که ذاتش خراب باشه بهونه شو پیدا میکنه. وگرنه خب برن جدا شن با هر کی میخوان ازدواج کنن چرا خیانت میکنن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

متاسفانه جامعه به سمتی رفته که خیانت فقط برای مردا صدق نمیکنه.زنای زیادی وجود دارن که خیانت میکنن.نمونه هاش رو تو همین سایت دیدیم.خیانت که فقط رابطه جنسی نیست.به نظر من حتی به شخصی غیر از همسرت فکر کنی و بهش نظری داشته باشی از مصادیق خیانته.

تنوع طلبی تو روابط. همینطور که قبل ازدواج تو دوستی تنوع طلب هستن بعد ازدواج هم خیلیا به تنوع طلبیشون ادامه میدن به صورت دیگه ای

اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!

خلا شعور و درک مفهوم تعهد!! به نظر من نه خلا عاطفی نه جنسی توجیه کننده خیانت نیست. همه تو زندگی کاستی دارن، هیچکس پرفکت نیست. پس همه باید خیانت کنند! خلا فرهنگ رو هم اضافه کنیم که به مردان جامعه مجوز هر کثافت کاری رو به صرف نر بودن میده. 

به قول مادرشوهرم این خیانت کارها همه رو امتحان می کنند میبین نه بابا همشون یه مزه میده باز برمی گردن ...

همیشه هم این نیست بعضیا هم زنشون طلاق نیدن میرن با بعدی

به قول مادرشوهرم این خیانت کارها همه رو امتحان می کنند میبین نه بابا همشون یه مزه میده باز برمی گردن ...

مادر شوهرت داره با زبون بی زبونی میگه مرد هست دیگه میره بعدم میاد پیش زنش یعنی واسه خیانت ناراحت نشید 😅😅