یه خانوم ماه داره که همه جوره پاش وامیسته.یه نی نیه ناز داره.یه خونواده داره.چیزایی داره خیییلیا تو حسرتش هستن.حیفه این زندگی بخاطر هرزه هایی که با شوهرت حرف میزنن فرو بپاشه.
یه خانوم ماه داره که همه جوره پاش وامیسته.یه نی نیه ناز داره.یه خونواده داره.چیزایی داره خیییلیا تو ...
نه قدر منو دونس نه بچشو .. دیشب شوهر خواهرش دهن دخترش غذا میذاشت من اینکارو یبار ازش ندیدم ... خیلی غصه پسرمو میخورم ... از خودم گذشتم که باهام بد کرد ولی اینکاراش در رابطه با پسرم به جنون میرسونتم
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
میگه آبروشون با طلاق میره؟؟؟اونوقت اگه گند این خیانتاش در بیاد چی؟اونوقت آبروشون نمیره؟
اره میگه همه مارو میشناسن ابرومون میره .... انگار کسی منوونمیشناسه هه ... گندش درومد پیش همه خانوادشم ازم حمایت کردن حتی باباشو ابجی بزرگش زدنش ... 2ماهی ازش جدا بودم ولی دوباره برگشتم به ریش گرو گذاشتن پدرشوهرم ولی هرکار کردم حق طلاق نداد
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
عزیزم خیلی جوونی.مطمئنم اون بخاطر زیبایی دنبال زنای دیگه نمیره.شاید فکر میکنه جوونیش تباه شده و زود زن گرفته و اسیر زندگی شده و هنوز عشق و حالشو نکرده.بی محلی جواب میده.زیاد لی لی به لالاش نذار.بهش بگو تو میتونی ازش جدا بشی و دوباره زندگی تشکیل بدی.و چه بسا خوشبخت بشی.از خیانت هاش مدرک جمع کن.و یه چیز دیگه.خودتو ساده تو اختیارش نذار.یه کم دست نیافتنی باش.