2777
2789
اگه راضی به طلاق نیست پس یعنی دوست داره و میخواد تو شریک زندگیش باشی.مطمئنا این آدم ویژگی های مثبتم ...

نه خودش چندین بار گفته منم بخاطر بچه دارم زنددگی میکنم با وجود اینکه محبت انچنانی نداره نسبت به پسرم ... و میگه ابروی خودمو خانوادم با طلاق میره

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
خب پس بی تفاوت باش اما اگه قلبا دوستش داری دلبری کن و اصلااااا گیر نده و نشون هم نده ک حساسی واسه بچ ...

نمیتونم دلبری کنم چون دلم خییییییییلی باهاش سرد شده اگرم کاری بکنم قشنگ پیداس ادا و فیلمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانوم ماه داره که همه جوره پاش وامیسته.یه نی نیه ناز داره.یه خونواده داره.چیزایی داره خیییلیا تو حسرتش هستن.حیفه این زندگی بخاطر هرزه هایی که با شوهرت حرف میزنن فرو بپاشه.

یه خانوم ماه داره که همه جوره پاش وامیسته.یه نی نیه ناز داره.یه خونواده داره.چیزایی داره خیییلیا تو ...

نه قدر منو دونس نه بچشو .. دیشب شوهر خواهرش دهن دخترش غذا میذاشت من اینکارو یبار ازش ندیدم ... خیلی غصه پسرمو میخورم ... از خودم گذشتم که باهام بد کرد ولی اینکاراش در رابطه با پسرم به جنون میرسونتم 

نمیتونم دلبری کنم چون دلم خییییییییلی باهاش سرد شده اگرم کاری بکنم قشنگ پیداس ادا و فیلمه

آخی درخواست دوستیمو قبولکن 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
میگه آبروشون با طلاق میره؟؟؟اونوقت اگه گند این خیانتاش در بیاد چی؟اونوقت آبروشون نمیره؟

اره میگه همه مارو میشناسن ابرومون میره .... انگار کسی منوونمیشناسه هه ... گندش درومد پیش همه خانوادشم ازم حمایت کردن حتی باباشو ابجی بزرگش زدنش ... 2ماهی ازش جدا بودم ولی دوباره برگشتم به ریش گرو گذاشتن پدرشوهرم ولی هرکار کردم حق طلاق نداد 

عزیزم غصه نخور.پسرت یه مادر داره که مثه کوه پشتش هست.با وجود تو اون احساس کمبود محبت نمیکنه.شوهرتم ی ...

فک نکنم .... دلم فقط واسه جوونیم میسوزه 

خانوادشم به تو حق میدن.اون چی میخواد که تو نداری؟راستی عزیزم چند سالتونه؟

نمیدونم ....24 سالمه ... بخدا هیکلم از قبل بارداریمم بهتره بدون شکم پهلو ... خیلی به پوستم و بدنم اهمیت میدم ... کم مو هستم بدنم اصل مو نداره یجاهایی پرز بور داره مثل بازوم والا جاهای دیگه اصلا ... شبا نیم ساعت قبل اومدنش دوش میگیرم ارایش لباس خوب موهای سشوار کشیده اتو کشیده فر کرده ... تنوع دارم ... گاهی روزی دوبارم رابطه بخواد بدون حرف و اعتراض قبول میکنم ..  مامانشو خواهرشم اینارو میدونن که زدنش

عزیزم خیلی جوونی.مطمئنم اون بخاطر زیبایی دنبال زنای دیگه نمیره.شاید فکر میکنه جوونیش تباه شده و زود زن گرفته و اسیر زندگی شده و هنوز عشق و حالشو نکرده.بی محلی جواب میده.زیاد لی لی به لالاش نذار.بهش بگو تو میتونی ازش جدا بشی و دوباره زندگی تشکیل بدی.و چه بسا خوشبخت بشی.از خیانت هاش مدرک جمع کن.و یه چیز دیگه.خودتو ساده تو اختیارش نذار.یه کم دست نیافتنی باش.