2777
2789
پس اونی که زنش همیشه اراسته و تمیزه و روابط جنسیشونم اوکی هست ولی بازهم خیانت میکنه چیه مشکلش؟

تنوع طلبی 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
پس اونی که زنش همیشه اراسته و تمیزه و روابط جنسیشونم اوکی هست ولی بازهم خیانت میکنه چیه مشکلش؟

من خودم قربانی همین مسئله هستم همیشه مرتب و ...

بسیار هم با زبون و چرب زبون اصطلاحا اختلاف سنی هم دارم با شوهرم چهرمم خوبه ولیی خیانت دیدم ن ی بار بلکه ۱۰ بار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم قربانی همین مسئله هستم همیشه مرتب و ... بسیار هم با زبون و چرب زبون اصطلاحا اختلاف سنی هم د ...

منم .... بعد 3سال هنوز هرلحظه ذهنم مشغوله یکم دیر جواب بده یا نده بهم میریزم 

الانم دعوامون شد رفت سرکار .... از خودش سلفی گرفته بود حین انجام کار گفتم واسه  کی گرفتی گفت تو گفتم پس چرا نشونم ندادی گفت گرفتم یوقت گیر دادی نشونت بدم گفتم عکس اونروزو باید همون روز نشون داد نه هروقت که گیر دادم .... حس بدی دارم چندوقته دوباره ... حس کردم واسه کسی این سلفی رو گرفته و حس میکنم با کسیه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
منم .... بعد 3سال هنوز هرلحظه ذهنم مشغوله یکم دیر جواب بده یا نده بهم میریزم  الانم دعوامون شد ...

قبلا با کسی بوده؟

قبلا با کسی بوده؟

اره یبار 2شب قبل عروسی فهمیدم وقتی تو اژانس بود با یه دختره که ماشین میگرفت ازشون ... یبارم 7ماه پیش فهمیدم با دوس دختر مجردیش بوده ینی از اول که من بودم اونم بوده ولی تلفنی گویا بوده با این فقط چون دختره کرمان بود و میگه بخاطربدهی که بهش داشته ولی من چت هاشو خوندم هرهر کرکر کرده بودن باور نمیکنم 

اره یبار 2شب قبل عروسی فهمیدم وقتی تو اژانس بود با یه دختره که ماشین میگرفت ازشون ... یبارم 7ماه پیش ...

دوستش داری؟

دوستش داری؟

نه پابند بچمم ... همون دوشب قبل عروسی واسم مرد ....من تو عقد حامله شدم 3ماهم بود نمیشد سقط کنم دلم نیومد که بزرگترین اشتباهو کردم

اره یبار 2شب قبل عروسی فهمیدم وقتی تو اژانس بود با یه دختره که ماشین میگرفت ازشون ... یبارم 7ماه پیش ...

عزیزم همون اولین بار فهمیدی بایییییید واکنش تندی نشون میدادی.چه دلیل داره آدم به تازه عروسش خیانت کنه؟

عزیزم همون اولین بار فهمیدی بایییییید واکنش تندی نشون میدادی.چه دلیل داره آدم به تازه عروسش خیانت کن ...

حامله بودم .... الانم هیچ حسی بهش ندارم ولی حالا که من زندگیمو باختم و موندم پای بچم اونم باید میموند و بمونه حرصم ازینجاس

هنوز دیر نشده.جلوی ضرر رو از هرجا که بگیری منفعته.

طلاق نمیده چیکار کنم ؟ طلاقم بده چجوری از بچم بگذرم ؟ با کدوم درامد و شغل ؟ 

خودم کردم که لعععععععنت بر خودم باد ...

نه پابند بچمم ... همون دوشب قبل عروسی واسم مرد ....من تو عقد حامله شدم 3ماهم بود نمیشد سقط کنم دلم ن ...

خب پس بی تفاوت باش اما اگه قلبا دوستش داری دلبری کن و اصلااااا گیر نده و نشون هم نده ک حساسی واسه بچه ک بخواد هر کاری کنه و بگه خانومم بخاطر بچه زندگی میکنه ...سعی کن با زبون واسش زشتی خیانت بگی ولی غیر مستقیم تو تعریف از ی شخص دیگه ب صورت مستقیم یا طعنه نباشه

رفتارش با بچتون چطوره؟

قبلا تاپیک گذاشته بودم چندوقت پیش راجعبش... خوب نیس زیاد ... زیاد باهاش بازی نمیکنه مگر با دعوای من و چشم غره هام و غر زدنم .... مثلا شبا شااااااااید 1.2 بار به حالت کشتی گرفتن با پسرم شوخی کنه کلا زیاد حوصلشو نداره زودم از کوره در میره با یکم بهانه گیری و جیغ زدن پسرم .... پسرم 2سالو نیمشه ... من مادرم کاملا حس میکنم نگاهش اونچنان که باید پدرانه و دلسوزانه نیس خشک و خشنه