2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67857 بازدید | 1266 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارو شکر ک فراموش شده و الان خوشبختی..پسره الان کجاس؟؟تاوان پس داده!؟

پسره الان داره زندگيشو میکنه،زودتر از من ازدواج کرد و حالا یک بچه داره تا جایی که من خبر دارم تاوانی پس نداده

پسره الان داره زندگيشو میکنه،زودتر از من ازدواج کرد و حالا یک بچه داره تا جایی که من خبر دارم تاوانی ...

صبور باش خدا صبرش زیاده

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
ناخواسته اس بخدا آروم نمیگیرم 

هیچ چیز ناخواسته ای برای یک انسان عاقل وجود نداره اینها فقط یک توجیه هست،من خواهرانه ازتون میخوام روی پای خودتون بایستید و بلند شید و سعی کنید پیشرفت کنید تا حدی که هر دختری آرزوی ازدواج با شمارو داشته باشه،من داستان زندگیمو نوشتم اگه دوست داشتید براتون میفرستم تا بخونيد شاید بتونيد به راهی بريد که آینده تونو بسازید به نحوی که همه حسرت شمارو بخورند نه اینکه خدای ناکرده به خاطر یه عشق به راهی کشیده بشید که خدای ناکرده بعدا پشیمون بشيد

من به عدالت خدا ایمان دارم😊 شاید الان تقاصشو ندن ولی مطمئن باش یه روزی تقاصشو پس میدن البته ممکنه ...

مشکل من همینه که سالها درگیر این بودم که من تاوان کدوم گناهمو پس دادم،حالا فرصت شد داستان زندگیمو میفرستم (از قبل تایپ کردم) شاید بهتر بتونيد در موردم قضاوت کنيد

هیچ چیز ناخواسته ای برای یک انسان عاقل وجود نداره اینها فقط یک توجیه هست،من خواهرانه ازتون میخوام رو ...

ممنون میشم بفرستین

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
اینجوری نگید من کشیدم میفهمم استارتر چی میگه داغون شدم ده سال  الان پدر بچه هامه ولی انتخابم غ ...

منم تجربه کردم که میگم

باید کامل حرفهای منو میخوندین بعد نظر میدادین من پستهای قبلمو پاک کردم😊

قضاوت نکنین من رو

منم همین رو میگم باید انتخاب منطقی باشه عشق آدم رو کور و کر میکنه

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
مشکل من همینه که سالها درگیر این بودم که من تاوان کدوم گناهمو پس دادم،حالا فرصت شد داستان زندگیمو می ...

عزیزم من در مورد دیگران هیچ قضاوتی نمیکنم

بهتره شماهم با یادآوریش خودتون رو عذاب ندین توکلتون به خدا باشه

اگه یکطرفه نبود الان شوهرش بودین و یه مرد دیگه کنارش نبود

یک طرفه نمیشه رفت به قاضی..منم 5سال به پای یکی موندم...یه فرشته ی واقعی بود...ولی کلا ادم دست و پاداری نبود که تو این 5سال مشکلات سر راهمونو حل کنه...خانواده هامونم اصلاااااا حمایت نکردند.....اخرشم جدایی نصیبمون شد...علارغم میلمون

یک طرفه نمیشه رفت به قاضی..منم 5سال به پای یکی موندم...یه فرشته ی واقعی بود...ولی کلا ادم دست و پادا ...

خب قبول کنین هر کسی منطقی تصمیم میگیره اون خانم هم بعد ۶ سال صبر منطقی تصمیم گرفته