2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67022 بازدید | 1266 پست
خب قبول کنین هر کسی منطقی تصمیم میگیره اون خانم هم بعد ۶ سال صبر منطقی تصمیم گرفته

میدونی گاهی چاره ی دیکه ای نداری...من هنوز عاشق اون اقام...ولی الان یک خواستگارم دارم که روش دارم فکر میکنم...چون میدونم 5سال دیگه م بگذره شرایط ما تغییر نمیکنه چون خانواده من و ایشون مخالفن...نه اینکه علنی اعلام کنند...ولی هیچ کمکی م نکردن

شان خودمو بیشتر ازین پایین نمیارم؛((

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک طرفه نمیشه رفت به قاضی..منم 5سال به پای یکی موندم...یه فرشته ی واقعی بود...ولی کلا ادم دست و پادا ...

الان کجاس؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
خب قبول کنین هر کسی منطقی تصمیم میگیره اون خانم هم بعد ۶ سال صبر منطقی تصمیم گرفته

خب باشه اصن حق با اون من کوتاهی کردم ولی شما تو زندگی ما نبودین خدا شاهده کوتاهی نکردم ولی گیرم کوتاه کردم ب احترام عشق ۶سالمون نباید یه خدافظی میکرد؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

فراموش نه اما کمرنگ میشه 

ب نظرم تاوان میده 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
هرچی فک میکنم که یه عیبی داشته باشه ازش متنفر باشم نداشت قیافش خوب بود.اصالت داشت..تحصیل کرده بود..ا ...

ببخشید اگه با وفا بود که یهو شبی که شما میخواستین برین خواستگاری به کس دیگه جواب نمیداد. بهردلیل و هر شرایطی

دلی که بشکنه قیمتش نزد خدا بالا میره، بله من دیم زیاد هم دیم که تاوان دادن. شما سعی کن از این شکست به عنوان پله برای پیشرفت استفاده کنی و حکمت این شکست رو پیدا کنی، ببین واس چی عاشق این آدم شدی، چرا تو رو نخواست و غیره؟