کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
هیچ چیز ناخواسته ای برای یک انسان عاقل وجود نداره اینها فقط یک توجیه هست،من خواهرانه ازتون میخوام روی پای خودتون بایستید و بلند شید و سعی کنید پیشرفت کنید تا حدی که هر دختری آرزوی ازدواج با شمارو داشته باشه،من داستان زندگیمو نوشتم اگه دوست داشتید براتون میفرستم تا بخونيد شاید بتونيد به راهی بريد که آینده تونو بسازید به نحوی که همه حسرت شمارو بخورند نه اینکه خدای ناکرده به خاطر یه عشق به راهی کشیده بشید که خدای ناکرده بعدا پشیمون بشيد
من به عدالت خدا ایمان دارم😊 شاید الان تقاصشو ندن ولی مطمئن باش یه روزی تقاصشو پس میدن البته ممکنه ...
مشکل من همینه که سالها درگیر این بودم که من تاوان کدوم گناهمو پس دادم،حالا فرصت شد داستان زندگیمو میفرستم (از قبل تایپ کردم) شاید بهتر بتونيد در موردم قضاوت کنيد
اگه یکطرفه نبود الان شوهرش بودین و یه مرد دیگه کنارش نبود
یک طرفه نمیشه رفت به قاضی..منم 5سال به پای یکی موندم...یه فرشته ی واقعی بود...ولی کلا ادم دست و پاداری نبود که تو این 5سال مشکلات سر راهمونو حل کنه...خانواده هامونم اصلاااااا حمایت نکردند.....اخرشم جدایی نصیبمون شد...علارغم میلمون