2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67178 بازدید | 1266 پست
ازدواج کرد با کسی که دوسش داشت ولی زندگيشون دووم نیاورد پشیمون بود هزار بار ازم حالیت خواست هر چند ک ...

چجوری فراموشش کردی.؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
(اینجوری نگین سرنوشت هرکی نوشته شدس  اونی ک رفته حتما سرنوشتت اینجوری نوشته شده همیشه برای کسی ...

مرسی خیلی انرژی بخش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره ک عقد کرد بدون اینکه حتی توضیحی بده،پسره هم ظاهرا خوبه ولی خونوادش میگن تو خودش می ریزه،البته ...

۱۰سال باهم دوست بودن؟

ینی همیشه این حس همراه ادمه

نباباااااا الان من پیش خودم همیشه میگم عشقای قبل از همسرم کاملا سوتفاهم بود!یبار شدید عاشق شدم تا یکی دوسال همراهم بود این شکست ولی کمرنگ و محو شد

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
انشاءالله خدا یکی بهتر و نصيبتون کنه کسی ک قدر عشقتونو بدونه

مرسی خواهر ممنون از آرزوی قشنگتون ان شاالله بهترینا براتون رقم بخوره

نباباااااا الان من پیش خودم همیشه میگم عشقای قبل از همسرم کاملا سوتفاهم بود!یبار شدید عاشق شدم تا یک ...

امکانش هست داستانتون بگین؟؟جدایی از شما بود!؟؟

تاوان پس میدن. کسی که دل منو شکست  و رفت با یکی دیگه ازدواج کرد بعد از دوسال جدا شدن و برگشت و ...

چ فایده داشت وقتی دل شما رو خون کرد 

فراموش نمشه.قرار نیست فراموش بشه.ولی اصلا به شکست عشقی عقیده ندارم این نشد بعدی.

کاملا موافقم .خوب نیس ادم خودشو وابسته کسی بکنه که بعد بخواد اذیت بشه.واسه کسی میمیرم که بزام تب کنه