2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67178 بازدید | 1266 پست
نه.باید واسه اون یکی هم بزنی.که کفتم یه لطف بزرگ درحقم بکن.همین دوتا.مرسی

زدم خواهر..خدا کنه حذف بشه

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
آخ امان ازعشق،من بعدهفت سال هنوزم شب وروزبهش بهش فکرمیکنم وخودموکنارش تصورمیکنم،وقتی طرف مقابلت بهت ...

داستانتون چیه؟؟چرا جدا شدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستانتون چیه؟؟چرا جدا شدین؟

مایکسال باهم بودیم سال اول دانشگاه من،من خیلی اذیتش میکردم ولی اون چون دوستم داشت صبوری میکرد،مهربونی میکرد،متاسفانه من زودرنجم ووقتی عصبانی بشم کنترلموازدست میدم سریه موضوع بیخودبحثمون شدومنم گفتم دیگه نمیخوامت هرچی منتموکشیدقربون صدقه رفت من همچنان عصبانی بودم وگفتم همه چی تمومه یه مدت جوابشوندادم اونم خسته شدگفت بنظرمنم بهتره تمومش کنبم من بااین اخلاقت مشکل دارم منم وقتی دیدم این حرفوزدکلاخطموعوض کردم وخط قبلی روهم واگذارکردم شب وروزبراش اشک میریختم چون عاشقش بودم ولی انقدغرورداشتم که دیگه نرفتم سراغش،سه سال بعدش ازدواج کردم،الان سه سالم ازازدواجم میگذره ودارم جدامیشم اصلااصلاشوهرمودوست ندارم وتنهاچیزی که بهم ارامش میده فکروخیال عشقمه  وبس!

بعدازدواجم وقتی تاره متوجه شدم چه گندی به زندگیم زدم شب وروزم شدسرزنش کردن خودم ولی چه فایده!!کاش قبل ازدواجم یکبارفقط یکبارغرورموکنارمیذاشتم وحداقل بهش میگفتم دارم ازدواج میکنم،شایدالان به جای یه انگل عشقم باهام بود

بعدازدواجم وقتی تاره متوجه شدم چه گندی به زندگیم زدم شب وروزم شدسرزنش کردن خودم ولی چه فایده!!کاش قب ...

خواهر من خودم خیلی درد دارم فک نکنم درحد نصیحت باشم ولی شما چن بهش نرسیدین انقد بهش علاقه دارین فک میکنین بهترین بود اما روزی ک بهش میپرسیدی شاید بدتر از شوهر الانت بود اینو اکثر اونایی ک باعشقشون ازدواج کردن میگن یه سرابه فقط..از خدا کمک بخواه از ته قلب 

خواهر من خودم خیلی درد دارم فک نکنم درحد نصیحت باشم ولی شما چن بهش نرسیدین انقد بهش علاقه دارین فک م ...

اره منی که ازدواج کردم میدونم که ازدواج بادوستی خیلی فرق داره،شایدم واقعابه صلاحم نبوده،ولی میگن اگه به خوبیای طرف فکرکنی ممکنه خداکس دیگه ای روباهمون خوبیهاوشایدم بهترسرراهت بذاره،من کل زندگیموسپردم به خداوارومم همین برام کافیه

اره منی که ازدواج کردم میدونم که ازدواج بادوستی خیلی فرق داره،شایدم واقعابه صلاحم نبوده،ولی میگن اگه ...

احسنت

(اینجوری نگین سرنوشت هرکی نوشته شدس  اونی ک رفته حتما سرنوشتت اینجوری نوشته شده همیشه برای کسی ک دوسش دلرین ارزوی خوشبختی کنید  حتما یکی بهتر  از اون عاشق تر از اون  گیرتون میاد مطمن باشید) 

نه اینطورنیست اتفاقا ادمای دودره باز وزرنگ باید خداحقشونو کف دستشون بذاره ومن خیلی معتقدم ادم باهردستی بده باهمون دست پس می گیره وخداهم گفته به فرشته هاش که جواب هرچیزی روبدین اما جواب دل شکسته روبذارین خودم بدم درضمن قرارنیست ادم هرچیزی روببخشه وخودشوازارزش بندازه