کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرداد برگشت.. تا قبلش که اصن خوب نبودم.. شرحه شرحه شده بودم.. دیگه اسم آدم رو نمی شد گذاشت روم فقط به سختی میتونستم برم سر کار.. کارمم حساس بود یه جور زیر مجموعه شهرداری تهران بود.. تو کار همه حال خرابم رو میدیدن
خارج از اینکه خودم به شدت مقصر بودم کسایی که فک میکردم دوستامم هستم یا شاید میتونم روشون حساب کنم از دشمن بدتر بودن.. نه همه شون البته.. من رشته م آی تیه و آدمای آی تی کلا احساسین.. احساسات کشت منو.. و یه نفر تو این ماجرا نقش عمده ای داشت که هیچ وقت نمیبخشمش
به هر حال یه اتفاقی افتاده که گذاشته رفت دوست تو.. البته من ۵ ۶ صفحه اول رو خوندم.. الکی نمیشه که بره اونم بعد از ۶ سال.. البته دخترا به شدت پیچیده ن که گاهی خودشون هم نمیتونن همو درک کنن