2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67178 بازدید | 1266 پست
من شکست عاطفی خوردم.بعد 7ماه هنوز هر دقیقه تو فکرشم. الان اون آقا با شخص دیگه هست وخیلی خوشبخته وخا ...

سلام گلم.منم مثل تو.من خیلی روحیم ضعیف بود بعد یکسال و نیم الان اوکی اوکیم

گذشت زمان همه چیو حل میکنه.

ایشاا...یه پسر گل نصیبت بشه و بهترین موفقیت ها در انتظارت باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخت بود.. تا جایی که تمام زندگی و کارم رو تحت تاثیر خودش قرار داد.. خیلی دوسش دارم دارم.. خیلی. ...

الان خوبی؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
الان خوبی؟؟

خرداد برگشت.. تا قبلش که اصن خوب نبودم.. شرحه شرحه شده بودم.. دیگه اسم آدم رو نمی شد گذاشت روم فقط به سختی میتونستم برم سر کار.. کارمم حساس بود یه جور زیر مجموعه شهرداری تهران بود.. تو کار همه حال خرابم رو میدیدن

خارج از اینکه خودم به شدت مقصر بودم کسایی که فک میکردم دوستامم هستم یا شاید میتونم روشون حساب کنم از دشمن بدتر بودن.. نه همه شون البته.. من رشته م آی تیه و آدمای آی تی کلا احساسین.. احساسات کشت منو.. و یه نفر تو این ماجرا نقش عمده ای داشت که هیچ وقت نمیبخشمش

خارج از اینکه خودم به شدت مقصر بودم کسایی که فک میکردم دوستامم هستم یا شاید میتونم روشون حساب کنم از ...

پس الان باهاشی

به هر حال یه اتفاقی افتاده که گذاشته رفت دوست تو.. البته من ۵ ۶ صفحه اول رو خوندم.. الکی نمیشه که بره اونم بعد از ۶ سال.. البته دخترا به شدت پیچیده ن که گاهی خودشون هم نمیتونن همو درک کنن

منم شکست عشقی خوردم اولا خیلی حالم خراب بودیعنی خیلیاولی الان کمی بهترم ولی هرگزنمیتونم فراموشش کنم ویه خبریاچیزی ازش بشنوم البته کم پیش میاد چون خیلی دور بودیم خیلی بهم می‌ریزم کاملا درک میکنم ایشالا بتونی کنار بیای دوست عزیز

میگذره....ولی ردش میمونه
به هر حال یه اتفاقی افتاده که گذاشته رفت دوست تو.. البته من ۵ ۶ صفحه اول رو خوندم.. الکی نمیشه که بر ...

بخدا شاید باورتون نشه من خودمم انقققد چرا و سوال تو ذهنمه در رابطه با رفتنش..ک اشتباه چی بود عشقش چی بود!؟