2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67177 بازدید | 1266 پست
اولش اره ولی الان نه بابا دختره خبراش بهم میرسه خیلی خوشحاله.ولی کسیو ب اجبار نمیتونن وادار کنن  ...

اولش پس مجبور شده بعد عقد دیگه مجبوره با زندگیش کنار بیاد و زندگی کنه دیگه راهی نداشته

اولش پس مجبور شده بعد عقد دیگه مجبوره با زندگیش کنار بیاد و زندگی کنه دیگه راهی نداشته

اون حتی یه خدافظیم نکرد 

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عشق پاک منو فروخت ب پول مگ پول می‌تونه همچیز باشه بعدم من خودم وضع مالیم خوبه اما نه درحد اون پس ...

اینو یادت باشه

هرم مازلو میگه: انسان اول دنبال رفع نیازهای اساسی هست

رتبه ای بعدی عشق و اینجور چیزاست!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
انشااله هرکسی خیانت می کنه وزرنگ بازی درمیاره خدابدترین رو سرراهش قراربده وزجربکشه 

اینجوری نگین سرنوشت هرکی نوشته شدس  اونی ک رفته حتما سرنوشتت اینجوری نوشته شده همیشه برای کسی ک دوسش دلرین ارزوی خوشبختی کنید  حتما یکی بهتر  از اون عاشق تر از اون  گیرتون میاد مطمن باشید

هیچـــی مثــــل قبـــل نمـــیشه ولــــی میــشه یــهزندگــی دوبــاره ســاخــت★
ازش خدافظی کردی؟؟اون حتی ازم خدافظی نکرد

میشه بیایید یه لطف بزرگ در حق من بکنید؟؟

شوهر من رو این سایت و عضو شدنم خیلی حساسه.یه بار قبلا یک هفته ای با اجازه خودش عضو شدم ولی تا دید اینجا حرف مادر شوهر و اینا میشه گفت قطعش کن و دیگه هم نرو.حالا من با یه خط دیگه اومدم.از شانسم دقیقا امروز فهمید عضو شدم.چیزی نگفت ولی میدونم گوشیمو میگیره و تایپکا و پستامو میخونه.من خواستم اون پستمو پاک کنم ولی اون سه تا نقطه کنار پست پاک شده.

میشه یه بزرگواری بکنید تایپکتونو پاک کنید؟؟

اگه این راز منو بدونه بدبخت میشم با دوتا بچه.

معذرت میخوام😟

اولش اره ولی الان نه بابا دختره خبراش بهم میرسه خیلی خوشحاله.ولی کسیو ب اجبار نمیتونن وادار کنن  ...

منم به اجبار عروس شدم اول عاشق بودم بعد از عقد به عشقم گفتم اون اصلا درک نمیکرد اصلا حالا ازم متنفر شده خیلی

من ۹ سال عاشق بودم یکطرفه

بعد دوباره ۴ سال دیگه عاشق یکی دیگه بودم دوباره یکطرفه

یعنی تباااه بودما 😂

ولی آخرش یکی رو پیدا کردم که هم من عاشقشم هم اون عاشقمه

بنظر من تو زندگی هیچوقت نباید غصه چیزی رو خورد چون اصلا معلوم نیست اون بالاسری چه نقشه ی خوبی برات کشیده 🤗

من تو اون سیزده چهارده سال واقعا اذیت شدم . هم تحقیر شدم هم قلبم به شدت شکست . هیچی ازم نمونده بود ولی وقتی تصمیم گرفتم خودمو تغییر بدم و عزت نفس خودمو دوباره برگردونم همه چی درست شد

هیچ وقت هم منتظر تقاص پس دادن کسی نبودم و نیستم حتی دوستی که به نوعی بهم خیانت کرد ولی عوضش همیشه از خدا خواستم اونقدر خوشبخت بشم که دیگه نخوام به اونا فکر کنم و واقعا هم همین اتفاق افتاد

الانم وقتی به گذشته فکر میکنم واقعا ناراحت میشم چون واقعا گذشته ی جالبی نداشتم ولی دیگه دلیلی ندارم که بخوام با این همه خوشبختی که الان دارم به اون گذشته فکر کنم :)

اگه ماهی بشی دریا میشم ، اگه ماه بشی آسمون
میشه بیایید یه لطف بزرگ در حق من بکنید؟؟ شوهر من رو این سایت و عضو شدنم خیلی حساسه.یه بار قبلا یک ه ...

چجوری باید پاکش کنم؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

من شکست خوردم سالهاپیش والان هردومتاهلیم ولی هیچوقت این درد خوب نمیش کهنه وکم رنگ میش ولی جاش میمون من هنوزم بااینکه بهش فک نمیکنم وقتی میبینمش قلبم میش قلب ی دختربچه ۱۲یا۱۳ساله درست مس همون روزا اون اولین نفری بود ک عاشقش شد واخریش بدازدواج فقط ی علاقه خالص دارم ب همسرم وگرنه عشق ی باربود برام  این عشق زمانی اومدسراغم ک کاملن توعالم بچگی بودم یدفع منو پرت کرد بیرون ازاون دنیا و دلم برااولین بارلرزید‌.......عشق خیلی حس خوب ولذت بخشیه حتی اگ قسمتت نباش این حس عاشقانه خیلی شیرین حتی اگ دردداشته باش 

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧