2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67177 بازدید | 1266 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شکست عاطفی خوردم.بعد 7ماه هنوز هر دقیقه تو فکرشم.

الان اون آقا با شخص دیگه هست وخیلی خوشبخته وخانواده هاشون باهم آشناشده

منم هر روز گریه وحسرت وغصه

ازاقوام هستن و حسابی دلمومیسوزونن

دشمن شادم شدم

خلاصه از همه طرف بدبیاری آوردم.

بادیوونه هادیگه فرقی ندارم.آرزوی مرگ دارم

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

نخواه که طرفت تاوان پس بده.هرچقدر بیشترمیخوای بدبختیشوببینی بیشتر خوشبخت میشه.

من مثل روزبرام روشنه که طرفم  که ترکم کرده خوشبخت میشه

عدالت تواین دنیا زیاد معنی نداره

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
من شکست عاطفی خوردم.بعد 7ماه هنوز هر دقیقه تو فکرشم. الان اون آقا با شخص دیگه هست وخیلی خوشبخته وخا ...

۷ماه کمه صبر کن 

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
من شکست عاطفی خوردم.بعد 7ماه هنوز هر دقیقه تو فکرشم. الان اون آقا با شخص دیگه هست وخیلی خوشبخته وخا ...

عزیزم تجربه مشابه رو دیدم

فکر نمیکنم باز گو کردنش درست باشه

ولی با قطعیت میگم به مرور یادت میره و با چشمای خودت خواهی دید شکست اون شخص رو

فقط محکم باش و برو دنبال سرگرمی و کارای مورد علاقت به خودت برس و نزار هیچ کسی شکستتو ببینه

عشق هیچوقت فراموش نمیشه

اگه واقعاً 6 سال عاشق بودین حداقل 6 سال دیگه طول می کشه تا واستون کمرنگ شه ... ولی اصلاً فراموش نمیشه

بعد از اونم مطمئن باشید چون انتظاراتتون بالاتر رفته و بیشتر قدر خودتون رو می دونید، آدم مناسب تری رو پیدا می کنید و دوباره عاشق میشید ...

هیچوقت یادتون نمی ره! ولی دفعه دیگه که عاشق شدین عشقتون واقعی تر خواهد بود و روزی می رسه که دیگه بهش فکر نمی کنید و اگر هم فکر کنید ، دیگه حسرت نمی خورید چون عشق بعدیتون خیلی بهتر خواهد بود! :)

و اینم بگم که بله، حتماً باز هم عاشق میشید! شاید الان بهش فکر نکنید ولی این اتفاق میفته.

فقط تا وقتی عشق قبلی رو کنار گذاشتید سراغ کسی نرید :)

فراموش میشه به مرور زمان، اگه نا حقی شده باشه در حقت مطمئن باش که واست روزای خوب میاد جوری که اصلا وقت نمیکنی که یاد قدیمت کنی که ببینی طرف در چه حاله  

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
عشق هیچوقت فراموش نمیشه اگه واقعاً 6 سال عاشق بودین حداقل 6 سال دیگه طول می کشه تا واستون کمرنگ شه ...

ممنون از راهنماییتون 

من میگم شاید دختره مجبور شده با اون ازدواج کنه شاید خانوادش مجبورش کردن

اولش اره ولی الان نه بابا دختره خبراش بهم میرسه خیلی خوشحاله.ولی کسیو ب اجبار نمیتونن وادار کنن