2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67207 بازدید | 1266 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم خیلی ب پام موند بخاطرم کتک خورد تورو خونوادش واستاد اما یه دفعه ب حرفشونزن گوش داد همونشب ک ...

شاید تهدیدش کردن ک بلایی سر شما میارن 

البته اگه شما دلشو نشکستین 

چون این تهدید واسه خودم پیش اومده منتهی من میدونستم پوچ و کوتاه نیومدم

عشقم رفت چند روز دیگ عروسیشه

😔ميدونم خيلييي سخته داداش گلم ولي باور كن دنيا دو روزه ي روزشم ك گذشته از امروزت لذت ببر كاري ك من دارم انجام ميدم شما عشقت رفت من نامزدي ك ادعاي مجنون بودن ميكرد رفت.. ولي بعداز ٢هفته عذاداري براش الان ميگم ب دررررك بخداا حيفه زندگيمونه ك بخوايم توي گذشته نگهش داريم تصميم بگير فقط امروزرو خوش باشي و توي زمان حال زندگي كني هرروز صبح با خودت اين عهدو ببند🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
ینی همیشه این حس همراه ادمه

بستگی به خودت داره که چقدر زود بتونی این قضیه رو برای خودت کمرنگ کنی... فراموش نمیشه 

برای من نشد

ولی خدا رو شکر انقدر از زندگیم راضیم که اصلا بهش فکر نمیکنم ولی بعضی مکانها، آهنگها ،... یدفعه برام یادآوریش میکنه

ولی اون آدم چون مشکلات زیادی داره، یکی دوبار پیام داده که منو حلال کن و مشکلاتشو بخاطر این میدونه که دل منو شکست!!!

من نفرینش نکردم و فقط واگذارش کردم بخدا

بعضی از مردا واقعا در نوع خودشون جالبن.

از 18 سالگی باهاش دوست بودی و 6 سال ازش استفاده کردی تازه هنوز میخواستی بری خواستگاری!! شغلم که نداری تازه درست تموم شده، از طرفی ظاهر خوبی هم گفتی نداری

بنظرم اون دختر تو رودرواسی با شما ادامه داده. همین که 6 سال مفت ازش استفاده کردی یه چیزی هم مدیونشی! تازه نفرین هم میکنی چرا بیشتر علاف شما نشد!! یکی با خواهرت اینطوری باشه بازم واکنشت همینه و میگی صب کن سرویس بده و کیس پولدارتو رد کن؟! 

دیگران که مسئول مشکلات شما نیستن خودشون هزار آرزو دارن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ینی همیشه این حس همراه ادمه

ن عزیزم من بحدی عااااشقش بودم ک میمردم واسش اون قبلا ازدواج کرده بود یه بچم داشت از اون زنش کلییی هم خصوصیات منفی داشت ولی من متاسفانه کور بودم اومد خواستگاریم حساااابی منو وابسته کرد بعد دوسال ول کرد و رفت من بهش التمااااس میکردم میفتادم ب پاش ولی اون میگفت ن بخاطرخودت برو خوشبخت بشی و این چرت و پرتا خلاصه بگم چ کارایی ک نکردم بخاطرش خدا منو ببخشه حتی خودکشی آخرش مشخص شد عاشق یه دختر۱۶ساله شده سه ماه بعدشم عقدش کرد بادختره و ایل و تبارش اومدن خونمون مهمونی ک مثلا ناراحت نباشین و...من له شدم لهههه الان۵سال از اون روزا میگذره ۳ سال و چن ماهه ازدواج کردم همش میگم خدایاااا شکررررت ک رفت بمن لطف کردی اون خانومشم داره ازش طلاق میگیره و اینجوری ک من شنیدم معتاد شده اختلاس کرده از محل کارش و ....من هیییچوقت حلالش نمیکنم . نگران نباش فراموش میشن نه در حد آلزایمر ولی دیگه برات پشیزی ارزش نداره حتی اونی ک اومد گفت فلانی معتاد شده فک میکرد خوشحال میشم ولی من فقط یه سری ب نشونه تاسف تونستم تکون بدم و بس😞😞😞😞😞

میشه بگی الان زندگیت خوبه؟؟زندگی اون پسر چطورع؟چ تاوانی داده؟؟

اره بابا الان که منطقی وعاقل شدم میبینم زندکی باشوهرم خیلی بهتر از زندگی با اون بود.خداروشکر راضیم.چه تاوانی یدتر ا  اینکه نزدیک جهل سالشه و هنوز از فکر من ازدواج نکرده و در حسرت زندگی با من میسوزه.هرچند با منم نمیخواست ازدواج کنه وفقط یه سرگرمی بودم براش ولی بعدا فهمیدم دنبال بهانه هس باهام تموم کته

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

منم چندسال پیش ۴سال بایکی بودم مادرحدنامزدبودیم چون خانواده هامون میدونستن حتی برای خریدووقت خواستگاری صحبت کرده بودیم.یادمه اون موقع هاوضعیت مالی پدرم خوب نبودمیرفتم دانشگاه پول ژتون غذاموپس اندازمیکردم ومیشدکه تمام روز رو توی دانشگاه بایه بسکپیت واب سرمیکردم تابرای تولداون کادوبخرم.یادمه روزی که بهم گفت منوفعلانمیخوادشرایطشونداره.التماسش کردم مثل گداهامیگفتم من حلقه ی طلاهم نمیخوام یه بدل بخرتابقیه نفهمن یادمه چقدرپیشش گریه کردم چقدرالتماسش کردم.بعدش همه گفتن حتمی من یه مشکلی داشتم اون منو ول کردتا اون توی این مدت توی دانشگاه بایه دختردیگه قرارازدواج گذاشته درد اینکه اون اقا اقواممون بود.الان۸سال میگذره.حتی یه بارباقصدوغرض واردزندگی من شدوبه همسرم وبرادرشوهرم گفت.ماجرای گذشته ی منو.همسرم بهترین ادمه وهمیشه خداروشکرمیکنم بخاطرداشتن همسرم چون اهل نمازومسجدوپول حلال هست.درسته اون باهمون دختره ازدواج کرده.ولی چون اقوامم هست خبرش به گوشم میرسه که زنش باهاش چه رفتاری داره.

اون کسی که گفتی نفرینش میکنم نفرینش نکن فقط بگو خدایاکاری کن تو لحظاتی که دلش بخواداززندگیش لذت ببره من جلو چشمش بیام.وهمیشه حسرت بخوره.سعی کن بهترین زندگی روبرای خودت رقم بزنی چون بدون خداونداینقدر دوستت داشته که اون طرفت لیاقتتونداشته.من به مریضی اعصاب دچارشدم.و۵سال مردم ولی خداوندبادجودهمسرم زندگی رو دوباره بهم بخشیدوالان فقط حس نفرت وتنفرازش مونده

شکست عشقی متاسفانه هیچ وقت فراموش نمیشه اما کمرنگ میشه.

من به این نتیحه رسیدم آدم خودش بابد حقشو بگیره نه منتظر بمونه حقش گرفته شه. اینجوریم که میشه قانون جنگل !

اما در کل برای اینکه شکست عشقی نخوریم باید تجربه های خودمون و دیگران رو چراغ راه زندگی قرار بدیم.

نمی‌دونم خیلی ب پام موند بخاطرم کتک خورد تورو خونوادش واستاد اما یه دفعه ب حرفشونزن گوش داد همونشب ک ...

اخه بهتر ک بعد از 6 سال خودشو نشون داد اون بین شما و پول ،پول انتخاب کرد بنظرت همچین اومی لیاقت بهم خوردنه ارامشتو داره عایا؟؟؟