2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67208 بازدید | 1266 پست

اولش خیلی سخته من قبل ازدواج شکست عشقی خوردم . ولی بستگی داره مثلا من و نامزدم با میل خودمون جدا نشدییم یه مشکلی بود که مجبور شدیم توافقی جدا بشیم . شاید اگه اون ترکم میکرد ازش متنفر میشدم و زودتر فراموشش میکردم چند سال تو ذهنم موند داغون شدم تا اینکه بهتر شدم و ازدواج کردم بعد ازدواج کلا از ذهنم خارجش کردم الانم که میبینمش هیچ حسی بهش ندارم انگار وجود نداشته اصلا . ولی قبلا میکفتم من چطور میتونم با مرد دیگه ای ازدواج کنم واسم سخت بود الان خوشحالن که باهاش ازدواج نکردم

با اجازتون من برم چشمام داره از کاسه درمیان. ایشالله که همه خوشبخت باشین و هر چی به صلاحتونه بشه.

آقای استارتر شما هم یکی که لیاقت عشق واقعیو و پاکتونو داره ایشالله خدا سر راهت قرار بده و خوشبخت بشی. بعد واسه این روزات بخندی و فقط یه خاطره ای بیش برات نمیشه.موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم انشالله هرچی براتون صلاحه همون بشه

ان شاالله..ممنون از لطفتون از خدا خیرتون بده

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
با اجازتون من برم چشمام داره از کاسه درمیان. ایشالله که همه خوشبخت باشین و هر چی به صلاحتونه بشه. آ ...

ممنون خواهر گلم ان شاالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه و روزگارشادیاشو نصیبتون کنه..میسپارمتون ب خدا ب آرزوی موفقیت شما

اولش خیلی سخته من قبل ازدواج شکست عشقی خوردم . ولی بستگی داره مثلا من و نامزدم با میل خودمون جدا نشد ...

ممنون جواب این دل لامصبمو دادی

ممنون خواهر گلم ان شاالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه و روزگارشادیاشو نصیبتون کنه..میسپارمتون ب خدا ...

لطف دارین شما. به همچنین.گفتین میخواین اینروزا برین زیارت امام رضا واسه منم اگه دوست داشتین دعا کنین.ممنونم

لطف دارین شما. به همچنین.گفتین میخواین اینروزا برین زیارت امام رضا واسه منم اگه دوست داشتین دعا کنین ...

حتما دعاتون میکنم..چشم..یاعلی

من نمیتونم ببخشمش کاری باهام کرد دیگ هیچی شادم نمیکنه نه دوستام نه تفریح فقط کارم شده سیگار و گریه و ...

من برام همین اتفاق افتاد .امادوماه بعد خودمم ازدواج کردم وکامل فراموشم شد.جوری که الان یادم میوفته خندم میگیره که عاشقش بودم

مگه میشه یه دختر گریه کنه و عرش خدا نلرزه؟ زمین گرده مطمئن باش تاوان میده

آره من گریه کردم اما عرش خدا نلرزید ....من زجه زدم از اعماق وجودم گریستم اما عرش خدا نلرزید...منو از زندگیم بیرون کردن یعنی دستمو گرفتن و از زندگی که عاشقش بودم انداختن بیرون ...گفتن برو کسی دیگه میخواد بیاد جات بشینه

عشق نبود ولی یه دوس داشتن خیلی متفاوت بودکه بدجور میخواستمش بااینکه کم و کاستی زیادداشت واصلا به من نمیخورد.اصلا درحدخانوادمم نبود.ضربه مالی بهم زد.بعدش باشوهرم آشناشدم توبدترین برهه زندگیم.تموم کمبودامو جبران کردو پشتم بود 7ماه دوست بودیم حالام عقدیم

سلام 

من دقیقا ۹ماه پیش ی ضربه خیلی شدید خوردم اکثر کسایی ک اینجان داستان من و میدونن من باهاش همش داشتم چت میکردم بخدا هیچ مشکلی نبود یهو گفت رفتن برام خواستگاری ینی با من بود ولی همزمان رفته بود خواستگاری یکی دیگه 

سر دوهفته هم عقد کرد 

استاتوسش هنوز همونی هست ک برا من گذاشته بود هنوز قسمت سرچ اینستاش اسم من اوله 

ولی الان متوجه شدم چقد خوب شد ک تمام شد فهمیدم با ی خانم در حد بدی جلو رفته بود 

من الان با یکی دیگه اشنا شدم 

ضربه اینو هیچ وقت فراموش نمیکنم ولی مطمعنم الانم هنوز پیگیر منه و زیاد خوشبخت نیست 

حالم داره از این دنیا و ادماش بهم میخوره بلانبست شما و بعضیا ک هنوز انسانیت میدونن چیکار کنم قسم خور ...

آقای عزیز شما که با هم دوست بودید ولی من عقد کرده اش بودم بهم قول داد خوشبختم میکنه بهم میگفت خیلی دوسم داره یکسال عاشقانه با هم زندگی کردیم هیچ وقت بدون دسته گل بهم سر نمیزد روز عقدمون گفت دیگه سختیها تموم شده و تا ابد باهات میمونم اما همش دروغ بود یه تهمت آبدار بهم زدن و بعد طلاق ، همه اون حرفها و رفتارهای عاشقانه مالیده شد تا سالها در گیرودار این بودم که آیا منو دوست داشت یا نه؟ اگه داشت چرا به این راحتی رهام کرد اگه نداشت پس اونهمه ابراز علاقه و عشق چی بود؟ خلاصه حالا بعد از هفت سال که گذشته میبینم که چقد توی زندگیم کمرنگ شده حتی بعضی مواقع ماه ها میگذره و من اصلا یادم نمیاد عشقی بود که به خاطرش سالها زجه زدم حالا در کنار همسر نازنینم خوشبخت دارم زندگی میکنم و به فکر آینده خودم و همسرم و توراهیمون هستیم

هیچوقت فراموش نمیشه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!