2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67208 بازدید | 1266 پست

ما واقعا عاشق بودیم به این فکر میکنم که اگه باهم نمیموندیم و ازدواج میکردیم من اصلا و ابدا با توجه به روحیات خودم فراموش نمیکردم بستگی به روحیات و میزان وابستگی خودتون داره من اگه با کس دیگه ای ازدواج مبکردم مطمئنم قطعا فکرم شبانه روز پیش عشقم میموند

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
نه چه تاوانی بده...فقط می دونم مجرده...فاصله مون خیلی زیاد بود...اون یه شهر خیلی دور واسه تحصیل رفت ...

خب الان خوشحالی ک بهش نرسیدی

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدت علاقه ام نمی‌دونم ولی خیلی دوسش دارم ۶سال باهم بودیم باور نمیکنم ک رفت..میشه بگین چرا رفت الان ت ...

شماهم بابت اون ۶ سال حداقل ۶ ماه به خودتون فرصت بدید، ان شاءالله حال دلتون عوض میشه،سخته اما میگذره

آسون نیست اما میگذره،

شاید با دیدن چیزی یا رفتن به جایی که قبلاً با هم بودید باز خاطراتش یادتون بیاد اما میگذره

همه اش میگذره،شما باز عاشق میشید ان شاءالله خوشبخت میشید فراموش میکنید 

شکست عشقی خیلی تلخه مثل از دست دادن عزیز یادمه اشک میرختم طوری که زمین خیس میشد بعد کمرنگتر شد وقتی بعد از یکسال کاملا عشق از بدنم‌خارج شد بر گشتم به گذشته نگاه کردم اصلا چیزی که دیدم وحشت کردم اصلا عشقی نبود و من میدیدم تو تمام لحظات فریب خوردم واقعا فریب خورده بودم و طعمه شده بودم‌ متاسفانه از لحاظ روحی بسیار اسیب دیدم ولی شناختم به اطرافم خیلی خوب شد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب الان خوشحالی ک بهش نرسیدی

آره...چون الان با یکی دیگه م‌که به زودی ازدواج می کنم بااش و خیلی بیشتر دوستش دارم...و خیلی بیشتر دوستم داره...هرچند تو این جریانا خیلی عذاب کشیدم ولی الان راضیم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
شماهم بابت اون ۶ سال حداقل ۶ ماه به خودتون فرصت بدید، ان شاءالله حال دلتون عوض میشه،سخته اما میگذره ...

ان شاالله..ممنون بابت راهنماییات

الان خوشبختین؟؟

خب بالاخره یه سری مشکلات تو همه زندکیا هست ولی مطمئنم اگه کس دیگه ای بود از پس مشکلات بر نمیومدم الان چون عاشق همسرمم میتونم مشکلات و حل کنم که کم هم نیستن ولی از اینکه با اونی که مبخواستم ازدواج کردم و خسرت به دلم نموند خوشحالم

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
شکست عشقی خیلی تلخه مثل از دست دادن عزیز یادمه اشک میرختم طوری که زمین خیس میشد بعد کمرنگتر شد وقتی ...

الان کجاس؟؟خوشبخته؟؟

خب بالاخره یه سری مشکلات تو همه زندکیا هست ولی مطمئنم اگه کس دیگه ای بود از پس مشکلات بر نمیومدم الا ...

ممنون بابت جوابتون درست و مفید

آره...چون الان با یکی دیگه م‌که به زودی ازدواج می کنم بااش و خیلی بیشتر دوستش دارم...و خیلی بیشتر دو ...

خب خداروشکر 

ان شاالله..ممنون بابت راهنماییات

خواهش میکنم

ببخشید وروجک من(دخترم) بیدارشده باید برم

واستون آرزوی بهترینا رو دارم

میگن خدا توی قلبای شکستست،واسه ما هم دعا کنید

میدونم حال بدیه،یاده خودم میوفتم که با ناله خدا رو صدا میزدم و از حضرت زینب میخواستم ذره ای از صبرش بهم بده،میدونم واقعاً سخته اما میگذره...

به خدا میسپارمتون

خواهش میکنم ببخشید وروجک من(دخترم) بیدارشده باید برم واستون آرزوی بهترینا رو دارم میگن خدا توی قل ...

خییییلی ممنون خواهش میکنم از خدا مهربون می‌خوام هییییچوقت غم ب خونه دلت سر نزنه و همیشه شادی و سلامتی روزگارو سپری کنی...یاعلی