2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
تاوان؟فکر نمیکنم... البته من شانس اوردم فقط وابسته شده بودم بهش شاید توام همین حسو داری البته اگه با ...

نمی‌دونم حسم چیه ولی طوریه ک هم خواب و هم غذا هم شادیو هم صبرو فرارو ازم گرفته روحمم ازم گرفته

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب دل شکستنو مطمئن باش پس میده. میخوای جریان خودمو تعریف کنم. من خودم دارم تقاص پس میدم

ممنونت میشم بگی

آره بخدا دیگ چیزی یادم نمیمونه بجان مادرم خیابونم اشتباه میرم..بیشتر میگین یادم بیاد

گفتم مادرش نذاشت ما بهم برسیم گفت فقط دختر خالت.پسر هم یهو تماسش قطع کرد..من داغون بودم.نفرینشون هم البته کردم درست یا اشتباه نمیدونم.

خدا بعد چند. ماه یه فرشته رو سر راهم قرار داد به خدا گفتم این معجزه زندگیمه.الان نامزدیم.چند وقت پیش پسر تو خیابون دیدم گفت ازدواج کردی انگار خوشبختی.اما من زندگیم جهنمه زندگی نمیکنم که..منم گفتم تاوان دهن بینیتو داری میدی..باز گفت خوشبخت بشی من که نشدم.این اقای نامزد شاید پولدار نباشه اما همین که برای من و زندگی تلاش میکنه و بهم انرژی بخشیده یعنی معجزه..

اونقدر اون برام کمرنگه که نگووو.گاهی به خودم فحش میدم که اصلا چرا سه سال از عمرم با اون حرام شد سر رضایت خانوادش.

نمی‌دونم حسم چیه ولی طوریه ک هم خواب و هم غذا هم شادیو هم صبرو فرارو ازم گرفته روحمم ازم گرفته

ببین وابستگی و عادت خیلیی ترکش سخته تو انپار بیشتر وابسته شدی تا عاشق چون ادم عاشق اصلا هیچی حالیش نی با فکر طرف زندگی میکنه و خوش حاله خیلیا وابستگی با دلبستگی اشتباه میگیرن ...مثل اعتیاد میمونه ترک عادت سخته!

ببین وابستگی و عادت خیلیی ترکش سخته تو انپار بیشتر وابسته شدی تا عاشق چون ادم عاشق اصلا هیچی حالیش ن ...

هر حالی هست نمی‌دونم ولی کاش فراموش بشه کاش زودتر خوب بشم کاش انقد اذیتم نکنه ک نتونم از جامم بلند بشم

گفتم مادرش نذاشت ما بهم برسیم گفت فقط دختر خالت.پسر هم یهو تماسش قطع کرد..من داغون بودم.نفرینشون هم ...

کاش منم زودتر تکلیفم روشن بشه کاش خدا یه نشونه سر راهم قرار بده یا برگرد یا اینکه آرومم کنه