gorbani مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 947 عنوان شکست عشقی | مشاهده متن کامل بحث + 67210 بازدید | 1266 پست کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی... 1397/06/01 | 01:58 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 947 غیرممکنه فراموش بشه.فقط گذشت زمان مرهم همه چیز هست برات عادی و معمولی جلوه میده.بعدشم که آب ها از کو ... تاوان داده؟؟ کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...
مهریزان عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1940 چله زیارت عاشورا ببدی؟؟یا خواندن ۴۰روز سوره یس اوکی. فرق نمیکنه کدومشو. باید یه دفعه ۴۰ تا بخونم یا روزی یه بار تا ۴۰ روز؟
gorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 947 اوکی. فرق نمیکنه کدومشو. باید یه دفعه ۴۰ تا بخونم یا روزی یه بار تا ۴۰ روز؟ سرچ کن چله زیارت عاشورا آیت اله حق شناس خیلی سخته اما رد خور نداره...ولی سوره یس باید ب نیا امام رضا روزی یبار بخونی تا ۴۰روز کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...
gorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 947 سرچ کن چله زیارت عاشورا آیت اله حق شناس خیلی سخته اما رد خور نداره...ولی سوره یس باید ب نیا امام رضا ... هر دو حاجت روان اما چله عاشورا خیلی آداب داره من خودم از چله عاشورا حاجت گرفتم کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...
gorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 947 غیرممکنه فراموش بشه.فقط گذشت زمان مرهم همه چیز هست برات عادی و معمولی جلوه میده.بعدشم که آب ها از کو ... میشه بگی الان زندگیت خوبه؟؟زندگی اون پسر چطورع؟چ تاوانی داده؟؟ کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...
مهریزان عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1940 سرچ کن چله زیارت عاشورا آیت اله حق شناس خیلی سخته اما رد خور نداره...ولی سوره یس باید ب نیا امام رضا ... ممنونم
maryamgoli67 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 178 هر دو حاجت روان اما چله عاشورا خیلی آداب داره من خودم از چله عاشورا حاجت گرفتم کلا چله باید آدابش رعایت بشه و حضور قلب خیلی مهمهمنم از چهله یس حاج آقانخودکی حاجت گرفتم
مهریزان عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1940 کلا چله باید آدابش رعایت بشه و حضور قلب خیلی مهمه منم از چهله یس حاج آقانخودکی حاجت گرفتم مرسی عزیزم بابت راهنماییت.
gorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 947 ممنونم خواهش میکنم..ان شاالله روزای خوب تجربه کنی کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...
مهریزان عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1940 کلا چله باید آدابش رعایت بشه و حضور قلب خیلی مهمه منم از چهله یس حاج آقانخودکی حاجت گرفتم عزیزم رو اسم پروفایلتون زدی ۶۷. متولدی ۶۷ هستی؟
maryamgoli67 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 178 مرسی عزیزم بابت راهنماییت. خواهش میکنم ختم قران هم شکی توش نیستبنظرم از ته قلب توبه کن اول حسابی از خدا بخواد ببخشت،و توی دل اون آقا بندازه که ازت بگذره بعد یه ختم انجام بده ان شاءالله همه چیز حل میشه
مهریزان عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1940 خواهش میکنم..ان شاالله روزای خوب تجربه کنی دعا کن واسم اگه دوست داشتی گلم.
مهریزان عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1940 خواهش میکنم ختم قران هم شکی توش نیست بنظرم از ته قلب توبه کن اول حسابی از خدا بخواد ببخشت،و ... قران و تا حالا ۲ بار ختم کردم اما نه به اون نیت. نیتم واسه چیز دیگه ای بود