کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
عزیزم منم خیلی عذاب کشیدم قبل از ازدواج که گفتم،دوران عقد از خانواده خودم بخاطر نارضایتیشون،بعد از ازدواج از خانواده شوهرم،مادرشوهرم بااینکه خودش بهم زنگ زد و گفت من دیگه مخالفتی ندارمو... باز بعد از ازدواجمون پیش همه آه میکشید که من خواهرزادمو واسه پسرم در نظر داشتمو، کلی با من بد رفتاری کرد
الانم شوهرم باهاشون قطع رابطه کرده، اما من به حرمت بزرگتری هرگز بهشون بی احترامی نکردم...
راضیش کن اگ نشد خودت ب شکلی ک نه ب زندگی اون پسر نه خودت ضربه بزنی بهش زنگ بزن ولی اگر نمیتونین کنترل کنین اصلا نزن ولی مادرت بدونه حالت بده زندگیت بده میزنه
منم اوایل خیلی بهش اصرار میکردم که وظیفته باید بری، اونم میگفت بدون تو نمیرم منم باهاش چند باری رفتم ...
مادرشوهر منم خیلی خیلی اذیتمون میکنه. پدرشوهرم میلیاردها ثروت داره.اما مادرشوهرم نمیزاره به ما یه نخود هم برسه.روزای خیلی سختی کشیدیم هم روابطی هم مالی.الان خدا روشکر مالی بهتریم اما اذیتاش همچنان هست .مریضیای سخت هم خودم هم شوهرم خیلی کشیدیم.الانم تحت درمانیم