2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67208 بازدید | 1266 پست
خودش بارها بهم گفته کاش دخترم مثل تو بود اما عجیبه انگار مشکل داره،لج کرده باهام، عقده خواهرزادش مون ...

همین اصلا بیخیالش باش

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
راضیش کن اگ نشد خودت ب شکلی ک نه ب زندگی اون پسر نه خودت ضربه بزنی بهش زنگ بزن ولی اگر نمی‌تونین کنت ...

آره،با مادرتون درمیون بذارید

اتفاقاً بهتره که بدونه چون میدونسته شما از اول اونو میخواستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره،با مادرتون درمیون بذارید اتفاقاً بهتره که بدونه چون میدونسته شما از اول اونو میخواستید

آخه میتونین بگین انتخاب شما بوده ک منو ب این روز انداخته الان ازش حلالیت بخاین اگ نخاین خودم زنگ میزنم اونموقع کسی بفهمه آبروم می‌ره شایدم دوباره بهش دل ببندم

خودش بارها بهم گفته کاش دخترم مثل تو بود اما عجیبه انگار مشکل داره،لج کرده باهام، عقده خواهرزادش مون ...

مادرشوهر منم چون عقده ای شده. تو جوونیاش پدرشوهرم خیلی اذیتش میکرده میزدتش.مادرشوهرش اذیتش میکرده. وقتی دید شوهرم اینقده دوستم داره بهم احترام و عشق میورزه‌.شروع کرد به حسادت و عقده های خودشو سر من خالی میکنه‌.به شوهرمم غیر مستقیم فهموند اگه رفتارت با زنت اینجوری ادامه بدی هیچ کمک و محبتی ازم نداری

مادرشوهر منم چون عقده ای شده. تو جوونیاش پدرشوهرم خیلی اذیتش میکرده میزدتش.مادرشوهرش اذیتش میکرده. و ...

دقیقاً مادرشوهرمنم چون شوهرم باهام خوب بود بیشتر اذیت میکرد

علناً به شوهرم میگفت چرا بهش میگی فداتشم چرا تو خونه بهش کمک میکنی...

چنان یادت بره که نفهمی...فقط بستگی به شدت علاقه و نوع جدا شدن یه کم زمانش متفاوته...من تجربه م زیاده که میگم  

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
آخه میتونین بگین انتخاب شما بوده ک منو ب این روز انداخته الان ازش حلالیت بخاین اگ نخاین خودم زنگ میز ...

مامانم خودش بارها پیشم گفته که کاش میدادمت به اون.اشتباه کردم.

عروسی اون پسره که مامانمینا هم دعوت بودن.من و شوهرم نه.

پسره تا مامانمو دیده اشک تو چشماش جمع شده. مامانم از عروسی که اومد خیلی غصه خورد به خاطرش و اینکه چه اشتباهی در حق من و اون پسره کرده.خیلی ناراحت بود 

چنان یادت بره که نفهمی...فقط بستگی به شدت علاقه و نوع جدا شدن یه کم زمانش متفاوته...من تجربه م زیاده ...

شدت علاقه ام نمی‌دونم ولی خیلی دوسش دارم ۶سال باهم بودیم باور نمیکنم ک رفت..میشه بگین چرا رفت الان تاوان داده یا نه؟؟

مامانم خودش بارها پیشم گفته که کاش میدادمت به اون.اشتباه کردم. عروسی اون پسره که مامانمینا هم دعوت ...

بنظرم شما هیچ مشکل خاصی نداری فقط عذاب وجدان دارید،البته خیلی معذرت میخوام حقتون بوده اینی که کشیدی تقاص بی وفایتون بوده

الانم به چیزی فکر نکن اون آقا خوشبخته و حتماً فراموش کرده،شما هم فراموش کنید

مامانم خودش بارها پیشم گفته که کاش میدادمت به اون.اشتباه کردم. عروسی اون پسره که مامانمینا هم دعوت ...

پس همین امروز سوره یس بخون از مادرتم بخواه هم بزرگتره پسره گوش میده شک نکن دو دل نباش یا علی 

شدت علاقه ام نمی‌دونم ولی خیلی دوسش دارم ۶سال باهم بودیم باور نمیکنم ک رفت..میشه بگین چرا رفت الان ت ...

نه چه تاوانی بده...فقط می دونم مجرده...فاصله مون خیلی زیاد بود...اون یه شهر خیلی دور واسه تحصیل رفت و ترجیح داد اونجا با کسی باشه تا بخواد درگیر من بمونه...من خیلی بی تابی میکردم تا یک سال تقریبا...بعد که فهمیدم دوست دختر داره بی خیالش شدم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
بنظرم شما هیچ مشکل خاصی نداری فقط عذاب وجدان دارید،البته خیلی معذرت میخوام حقتون بوده اینی که کشیدی ...

عذاب وجدان خیلی خیلی. تو خوابم میبینمش همش که ناراحته ازم.

ایشالله سلامتی خودم و شوهرم برگرده .درگیر این همه مریضی هم نباشیم. به عذابای خانوادش هم عادت کردیم