2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67208 بازدید | 1266 پست
مهم حال دله خواهر گرامی ممنونتم ک امشب انقققد انرژی مثبتت حال دلمو خوب کرد بخدا شاید باورت نشه ولی ه ...

سلامت باشی 

خدا بزرگه،ان شاءالله که عشق واقعی رو خدا هر چه زودتر سره راهت قرار میده

این که معلوم شد عشقش پول بود خداروشکر قبل ازدواج خودشو نشون داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی  خدا بزرگه،ان شاءالله که عشق واقعی رو خدا هر چه زودتر سره راهت قرار میده این که مع ...

ان شاالله..

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
قبول دارم الان اون خوشبخته و لیاقتشو داره. ایشالله همیشه خوشبخت باشه. خدا کنه منو هم ببخشه و حلالم ک ...

ان شاالله

ان شاءالله خدا هم شما رو میبخشه و کمکتون میکنه 

خدا کنه. به خدا آب خوش از گلوی خودم و شوهرم نرفته پایین از بعد ازدواجمون. تو این چند سال که زندگیمونو شروع کردیم بیشتر روزاش چشمام اشک بوده

خدا کنه. به خدا آب خوش از گلوی خودم و شوهرم نرفته پایین از بعد ازدواجمون. تو این چند سال که زندگیمون ...

ان شاالله روزای خوب پیش روتونه 

خدا کنه. به خدا آب خوش از گلوی خودم و شوهرم نرفته پایین از بعد ازدواجمون. تو این چند سال که زندگیمون ...

یه ختم چله هم بگیره صد درصد خدا کمکت میکنه

اصلا ادم نمیدونه قراره چی براش پیش بیاد. وقتی که با شوهرم ازدواج کردیم همه فامیل به به و چهچه میکردن .وای فلانی چه شانسی اورد با این ازدواجش.اما خبر نداشتن که قراره چه روزاییو بکشیم ما زن و شوهر.

ظاهر قضیه کجا و زندگی ما کجا😔

شوهرم خیلی خوبع و همچنان عاشقانه دوستم داره.اما چه فایده انگار زندگی نمیخواد روی خوش بهمون نشون بده و خوش باشیم

غیرممکنه فراموش بشه.فقط گذشت زمان مرهم همه چیز هست برات عادی و معمولی جلوه میده.بعدشم که آب ها از کوزه افتادن و به اصطلاح منطقی شدی وباعقل قضاوت کردی میبینی اون باخته نه تو.هروقت دلت سنگین شد گریه کن بلند گریه کن زار بزن تا سبک شی اصلا به یاد خاطراتش با خدا ارتباطتو زیادکن باور کن اینو به عنوان کسی که باتمام وجود درکش کردم میگم تا روز عقدم که پی ام داد من لیلقت تو رو نداشتم خوشبخت بشی.ولی واسه من واقعا تموم شده بود بعد از کلی افسردگی وآبرو ریزی و التماس و بی توجهی تاوانشو که تو نمیفهمی ولی اون خودش تا تقی به توقی میخوره میفهمه از کجا خورده

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
اصلا ادم نمیدونه قراره چی براش پیش بیاد. وقتی که با شوهرم ازدواج کردیم همه فامیل به به و چهچه میکردن ...

پناه برخدا حتما ازش حلالیت بخاه تا زندگیت روبه راه بشه ب یاری خدا