2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67208 بازدید | 1266 پست
چی بگم که منو ببخشه؟یعنی نمیره به کسی بگه؟

بگو من زنگ زدم ازت حلالیت بخوام بگو ک چاره نداشتم خونواده مجبورم کردن هنوز بفکرتم زندگیم بعد تو خراب شد..خواهر شما یه روزی عشقتون بود بهتر می‌دونی چی بگی نه فقط نذار کش پیدا بکنه باهم دوست بشین کارت هدفت خیره خدا کمکت می‌کنه چن خدا دوس ندارم توام زجر بکشی 

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
خییییلی کارت مردونه بود خییییلی بخدا شوهرت باید نذار کوچکترین غمی تو دلت بشینه کاش عشق منم اینقدر با ...

خداییش شوهرم بزرگترین سختیا رو بجون میخره تا من ذره ای اذیت نشم

میدونستم لیاقتشو داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم چوب دل شکستنشو دارم میخورم. باورت میشه یه سال بعد عروسیم مامانم گفت کاش میدونستم که خانواده ش ...

توکل کن ب خدا ازش بخواه کمکت کنه  مطمئنیم اون پسرم اگ شرایط زندگیش خوب باشه تا الان فراموش کرده خانومشم ک کارمند شده الان راحتتر می‌تونه ب حرفات گوش بده

میترسم .میترسم نکنه عشقمون تازه شه برای هم.

بنظر منم اصلاً خودت باهاش حرف نزن،اخه اونم متاهله و شایدم اصلا قبول نکنه باهات حرف بزنه

اگه بشه به یه آدم مطمئن بگید از طرف شما ازش حلالیت بگیره

خداییش شوهرم بزرگترین سختیا رو بجون میخره تا من ذره ای اذیت نشم میدونستم لیاقتشو داره

نمی‌دونم چی بگم ولی عاشق این زندگیم بخدا پوووول کثیف مهم نیس برای این دنیای بی ارزش فقط آرامش 

یه بار پارسال منو تو خیابون دید.من دم در سوپر مارکت بودم.منم دیدمش اما اون متوجه نشد که منم دیدمش. بعد دیدم از دور برگردون دور زد اومد بازم از دم سوپر مارکت رد شد.اما وقتی که نزدیک شد خودشو زد به اون راه که منو مثلا ندیده.فکر کنم میخواست من متوجه نشم

بنظر منم اصلاً خودت باهاش حرف نزن،اخه اونم متاهله و شایدم اصلا قبول نکنه باهات حرف بزنه اگه بشه به ...

منم گفتم 

بنظر منم اصلاً خودت باهاش حرف نزن،اخه اونم متاهله و شایدم اصلا قبول نکنه باهات حرف بزنه اگه بشه به ...

خواهر زادش عروس یکی از فامیلمونه. اما میترسم به خواهرزادشم بگم یه موقع به کسی نگه.مثلا به شوهرش

نمی‌دونم چی بگم ولی عاشق این زندگیم بخدا پوووول کثیف مهم نیس برای این دنیای بی ارزش فقط آرامش 

ان شاءالله به حق حقانیت خدا شماهم خوشبخت میشی

اینم بگم ما از نظر مالی عالی نیستیم،مستاجریم اما خداروشکر حال دلمون خوبه

یه بار پارسال منو تو خیابون دید.من دم در سوپر مارکت بودم.منم دیدمش اما اون متوجه نشد که منم دیدمش. ب ...

بنظرم یه کنجکاوی بوده فکرتو درگیری نکن و اینکه اگ بتونی مادرتو بگی بهش زنگ بزنه خیلی خوب چن هم مطمئنه هم می‌تونه بگه ک من نذاشتم و مقصر کنه خودش چن آه اون پسر نمیتونه ب مادرت کاری داشته باشه

ان شاءالله به حق حقانیت خدا شماهم خوشبخت میشی اینم بگم ما از نظر مالی عالی نیستیم،مستاجریم اما خدار ...

مهم حال دله خواهر گرامی ممنونتم ک امشب انقققد انرژی مثبتت حال دلمو خوب کرد بخدا شاید باورت نشه ولی همه حرفات ب دلم آرامش داشت چن انرژی مثبتت و کائنات برام آورد حرفات واقعا برام با ارزشن

خواهر زادش عروس یکی از فامیلمونه. اما میترسم به خواهرزادشم بگم یه موقع به کسی نگه.مثلا به شوهرش

اصلا بهش نگو ب زن فامیل اصلا نگو

بنظرم یه کنجکاوی بوده فکرتو درگیری نکن و اینکه اگ بتونی مادرتو بگی بهش زنگ بزنه خیلی خوب چن هم مطمئن ...

قبول دارم الان اون خوشبخته و لیاقتشو داره. ایشالله همیشه خوشبخت باشه. خدا کنه منو هم ببخشه و حلالم کنه.