کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
یه بار پارسال منو تو خیابون دید.من دم در سوپر مارکت بودم.منم دیدمش اما اون متوجه نشد که منم دیدمش. بعد دیدم از دور برگردون دور زد اومد بازم از دم سوپر مارکت رد شد.اما وقتی که نزدیک شد خودشو زد به اون راه که منو مثلا ندیده.فکر کنم میخواست من متوجه نشم
یه بار پارسال منو تو خیابون دید.من دم در سوپر مارکت بودم.منم دیدمش اما اون متوجه نشد که منم دیدمش. ب ...
بنظرم یه کنجکاوی بوده فکرتو درگیری نکن و اینکه اگ بتونی مادرتو بگی بهش زنگ بزنه خیلی خوب چن هم مطمئنه هم میتونه بگه ک من نذاشتم و مقصر کنه خودش چن آه اون پسر نمیتونه ب مادرت کاری داشته باشه
ان شاءالله به حق حقانیت خدا شماهم خوشبخت میشی اینم بگم ما از نظر مالی عالی نیستیم،مستاجریم اما خدار ...
مهم حال دله خواهر گرامی ممنونتم ک امشب انقققد انرژی مثبتت حال دلمو خوب کرد بخدا شاید باورت نشه ولی همه حرفات ب دلم آرامش داشت چن انرژی مثبتت و کائنات برام آورد حرفات واقعا برام با ارزشن