2777
2789

میخوام برم باشگاه ، هرکی تجربه داره بگه چی تو باشگاه کار کنم؟

بالاتنه ام نسبت به پایین تنه ام یکم بزرگتره و میخوام برعکس بشه! و یه اندام خوش فرم داشته باشم...

یوگا که به دردت نمیخوره اصلا 

یوگا برای آرامش‌ ذهن و روانه ، زیاد با جسم در ارتباط نیست

شما برو بدنسازی ، مربی خودش بهت برنامه میده رو فرم میای

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیلاتس فکر کنم ترکیب ایروبیک و یوگاست 

ایروبیک فعالیتاش بیشتره نسبت به یوگا 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊

پیلاتس عالیه

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

من خودم شخصا ايروبيك را دوست دارم چون جنب و جوش داره و مدتى مى رفتم ولى يوگا و پيلاتس بيشتر كششي هستند بدنسازى برات خوبه به شرطى كه باشگاه معتبرى برى و برنامه درستى بهت بدهند . چون ورزش همونقدر كه مفيده اگر مربى ناشى باشه دچار كمردرد و زانو درد و ... ميشى 

یوگا واسه کسایی خوبه که میخوان ریلکس کنن و کسایی که خیلی چاقن فقط هدفشون لاغر کردنه

پیلاتس واسه اصلاح بدن خوبه مثل صاف و درست راه رفتن و صاف شدن ستون فقرات و گودی کمر و اینا

بدنسازی واسه فرم دادن بدن خوبه که بنظرم بدنسازی برو البته اگر لاغری چون واسه افراد چاق خوب نیس بدتر چاق میشن

برو مربی بگیر برنامه غذایی هم میدن با بدنسازی هیکلت خوب میشه البته بعد یه سال تاثیرشو میبینی

مرسی که نظر دادی، ولی چرا پیلاتس؟

اولا ک بدن سازی فقط رو عضله های بزرگ بدن میشه کار کرد ولی پیلاتس باعث بکارگیری کل اعضای بدنته و همه جا با هم فرم میگیرن بدن سازی فقط باعث سفت شدن ماهیچه هات میشه.بنطر من پیلاتس بری بهتره از همه نظر میگم ایروبیک بدک نیس ولی اون اندامی میخوای ک رون پاهات و با س ن ت تو پر تر بشه پیلاتس عالیه ولی در کنارش پله خوبه و دوچرخه برنامه غذایی ک بهت میدن و رعایت کن 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
یوگا واسه کسایی خوبه که میخوان ریلکس کنن و کسایی که خیلی چاقن فقط هدفشون لاغر کردنه پیلاتس واسه اصل ...

من اندامم خوبه، قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۱ هست، ولی نسبتا بالاتنم بزرگتره و دوست دارم بازوهم لاغرتر بشن و رونام حجیم تر، پس پیلاتس نمیتونه واسم کارساز باشه؟ برم بدنسازی؟ 

اولا ک بدن سازی فقط رو عضله های بزرگ بدن میشه کار کرد ولی پیلاتس باعث بکارگیری کل اعضای بدنته و همه ...

منم تعریف پیلاتسو بیشتر از بدنسازی شنیدم، تو پیلاتس هم از دستگاه استفاده میشه؟

من اندامم خوبه، قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۱ هست، ولی نسبتا بالاتنم بزرگتره و دوست دارم بازوهم لاغرتر بشن و رون ...

اره اصن اگه میخای برو تو گوگل سرچ کن برات همه رو توضیح میده با رسم شکل😂😂

منم تعریف پیلاتسو بیشتر از بدنسازی شنیدم، تو پیلاتس هم از دستگاه استفاده میشه؟

اره عزیزم هر ورزشی دم و دستگاه مخصوص خودشو داره ولی تو پیلاتس بیشتر کار با کش و توپ و ولی مثل بدن سازی نیس ک بخوای هالتر و دمبل و پرس سینه و اینا بزنی ورزشش سبکتره ولی قشنگ رو فرم میاره اگر دوره ۳ ماهه یا ۶ ماهه برداری 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟