2777
2789

چندساعت پیش رفتم برای خودم vpnبفرستم نتش روشن کردم

بعدک فرستادم هی از روبیکا تبلیغ میومد رفتم تو..

بعدقسمت مخاطبین کلی ایدی دختر بود ک حذفشون کرده بود چون من زدم پروفایل ببینم برگشتم عقب ایدی محوشد نتونستم ازشون عکس بگیرم الان چیزی دستم ندارم اگر حاشاکردچی دلم میخوادباورکنم مال اون زمانیه ک میرفته اسنپ شماره مسافرسیوکرده

ولی نمیتونم قبول کنم

الان انقدتوشکم ک نمیدونم رفتاردرست چیه به روش بیارم یازیرنظربگیرم تروخداکمک کنید نمیخوام حرکت اشتباهی بزنم خودم قدرت فکرکردن ندارم انگارمغزم قفله

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به روش نیار اصلا عادی میشه براشبذار ببین بازم اگه چیزی دیدی اونوقت بگو

الان نتونستم عکس بگیرم ایدی محوشد معلومه ازقبل حذفشون کرده بوده مدرکی دستم ندارم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

دو حالت داره

یا به روش بیاری که احتمال زیاد دلخوری پیش میاد و کلا طرز فکر جفتتون نسبت به همدیگه خراب میشه

یا میتونی تحت نظر داشته باشی تا بفهمی ریگی به کفشش داره یا نه

اون موقع یه تصمیم درست بگیری

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

دو حالت دارهیا به روش بیاری که احتمال زیاد دلخوری پیش میاد و کلا طرز فکر جفتتون نسبت به همدیگه خراب ...

لعنت بهش افسردگی داره خیلی حرف ازخودکشی ناامیدی میزد میگفت اگرزنده ام چون مسئولیت تو ب گردنمه وگرنه خودموخلاص میکرد اگر روزی بری اون روز مرگ منه

من دلم به حالش میسوخت مامانم میگفت برگردپیشمون میگفتم بااین حالش نامردیه ولش کنم ببین چطورمنو سوزوند خاک برسر