من نامزدم خوانوادم قراره پول جهاز رو بدن به خودمون تا خودمون هرچی لازم داریم بخریم کاری هم ندارن چی بخریم ،یه مقدار پس انداز کوچیک دارم و با وامای ازدواج و اینا شاید بشه یه خونه هفتاد هشتاد متری خرید ،همسر من خیلی ولخرجیای زیادی داره اصلا نمیتونه پول پس انداز کنه که بعدا خونه بخریم ،درامدشم متوسطه سرمایه هم نداره،به نظرتون با این پول جهاز و پس اندازمو وام خونه بخرم بهتره یا یه جهاز خوب و خونه اجاره ای؟توروخدا بدون هیچ شعاری راهنماییم کنید! و به همسرم بگم جهازو خورد خورد خودش بخره ؟چون خورد خورد خریدن براش راحت تره،و اینکه این ایده رو چطور مطرح کنم؟خوانواده من مشکلی ندارن ،خوانواده اونم از خداشون باشه!
اول اینکه ب همسرت بگو که من میخوام بجای جهاز خونه بخریم اینجوری. کلی. جلو میفتیم
و میتونید بعد خرید خونه جهیزیه بخرین. یکم از پولو بدین بقیش چک باشه
اگه همسرت. پس انداز نمیکنه خودت باید. بفکر باشی
من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔
صد در صد خونه چون یه مبلغ زیاد رو یک جا پس انداز کردن سخته با این اوصاف که گفتین . خونه هم که بی وسیله نمیشه یه سری ملزومات رو هم قسطی بردارین اینجوری نامزدتون مجبوره هم قسط خونه بده هم قسط وسیله دیگه ولخرجیش کنترل میشه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
جاي من رسمه داماد جهازميده اما قرار گذاشتيم داماد خونه بخره و بابامشون جهاز و طلا بدن ك همينم شد اونجا رر نميدونم خالا ولي در هرصورت اول خونه بخرين جهاز رو كم كم ب دل خودتونم ميتونين بخرين