2777
2789
عنوان

جهاز یا خونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه خونه خونه بحرین کاش ماهم همین کارو کرده بودیم تا بعد 9 سال هنوز مستاجر نباشیم ارزش پول داره هر سال تو این مملکت کم میشه بعد هر چی بدویین حتی دو تایی مثل ما نمیتونین برسین 

عزیزم اول اینکه ازدواجت مبارک باشه و ایشالا خوشبخت باشی

دوم اینکه عقل سلیم میگه خرید خونه فهتر هستش اما چند تا توصیه ی خواهرانه دارم

نگو خونواده ی اون از خدا شون باشه که خونه میخری به جای جهاز چون بعد اینکه کار از کار گذشت ممکنه تو روت وایستن و بگن ما خودمون خونه میخریدیم و تو جهاز نیاوردی و این حرفا،پس اول طرف مقابلت رو بسنج

اگر خونه خریدی حتما به نام خودت بخر و پشت قباله ازدواجت قید کن این موضوع رو

اگر خونوادت پول جهاز رو دادن تا خودتون وسیله بخرید حتما تمامی فاکتور ها رو به اسم خودت بگیر

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
نخونده میگم خونه، ولی باید سه دنگ به نامت کنه

پول خودشه دیگه

پول جهیزیه + پس انداز خودش + وام ازدواجش

حالا وام ازدواج اقا هم ۱۵ ملیونه ک بهش اضافه بشه

باید کل خونرو بزنه بنام خودش

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

عزیزم بهترین کاره فقط به اندازه پولی که میذاری از دنگ خونه به نامت باشه جهیزیه هم خرد خرد بخرین صاحبخونه شدن کار سختیه اینجوری خیلی بهتره‌.‌...

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
پول خودشه دیگه پول جهیزیه + پس انداز خودش + وام ازدواجش حالا وام ازدواج اقا هم ۱۵ ملیونه ک بهش اضا ...

گفتم که من نخونده نظر دادم، حالا که میگی همه پول مال خودشه سه دنگ خونه پدر شوهرش هم باید برداره

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..
یه جوری چراغ خاموش به مادرشوهرومادرتون بگیدکه اونام چراغ خاموش به اقوام بگن چون پول جهازروخونه خریدی ...

همون پول بدن به نظرم بهتره، همه چراغارو روشن کنید

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792