2777
2789
عنوان

جهاز یا خونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 62 پست

مسلما خونه خریدن خیلی بهتره

ولی برا شروع زندگی به یه حداقل هایی نیاز دارید اونا را چکار میکنید؟؟؟

بعد شوهرت آدمی هست که جهیزیه را برات بخره؟؟بعد نگه مثلا مبل نمیخرم سرویس خواب نمیخرم

منم چون بعد از ازدواج راه دورمیرفتم جای جهاز پولش رو دادن بهم و شد قسمتی از پول خونه . خیلی عالی بود ...

دقیقا منم راه دورم مامانم میگه فامیلا تا یکی دو سال خونت نمیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرید خونه به نفع زندگی خودشه ولی مردا هم بعد یه مدت فداکاری زنها یادشون میره، پس تا داغه باید حق رو ...

خوب اون که معلومه خونه رو من پولشو بدم به نام من میشه ،اونجوری نیست اخلاقش خودشم بخره نصفشو میزنه به نامم،چه برسه خودم بخرم

عزیزم اول اینکه ازدواجت مبارک باشه و ایشالا خوشبخت باشی دوم اینکه عقل سلیم میگه خرید خونه فهتر هستش ...

خوانوادش اصلا دخالتی نمیکنن و همون اول گفتن ما هیچی حتی به عنوان جهازم نمیخوایم خودش با ارزش ترین چیزه ،و به هیچ عنوان نا تاحالا دخالتی کردن نه همسرم اجازه میده که دخالت کنن

پول خودشه دیگه پول جهیزیه + پس انداز خودش + وام ازدواجش حالا وام ازدواج اقا هم ۱۵ ملیونه ک بهش اضا ...

اصلا بحث به نام بودن خونه نیست همسرم هرچی داره خرج من میکنه بدون هیچ چشم داشتی گفته بعد زندگیم هرچی بخرم نصفشو میزنم به نام تو،ازون نظرا ادم فهمیده ایه ،فقط بدیش اینه ولخرجیایه الکی داره

یه جوری چراغ خاموش به مادرشوهرومادرتون بگیدکه اونام چراغ خاموش به اقوام بگن چون پول جهازروخونه خریدی ...

من دختر مستقلیم اصلا برام مهم نیست فامیل چی میگن،مگه فامیل قراره جهاز یا اجاره خونه ی منو بده،اصلا این ایده از مامانم بود ،مادر شوهرمم هر وقت هرچی پرسیدم گفته شما دوتا عاقل و بالغید خودتون بهترین تصمیم رو میگیرین ،ولی این رو بهشون نگفتم،ولی حدس میزنم استقبال میکنن چون میدونن پسرشون جمع کن نیست

مسلما خونه خریدن خیلی بهتره ولی برا شروع زندگی به یه حداقل هایی نیاز دارید اونا را چکار میکنید؟؟؟ ...

نه اتفاقا خیلی به این چیزا و لاکچری بودن اهمیت میده

قطعا قطعا قطعا خونه بخر بای سری از لوازم ضروری یخچالو گازو فرش و...

بقیه رو بعدا میتونی بخری ولی خونه فک نکنم 

من الان سه سال تو خونه مستاجری ام با بهترین جهاز اگه اون موقع عقل الانو داشتم قطعا خونه میخریدم ب حرف مردمم بی اهمیت بودم 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
اصلا بحث به نام بودن خونه نیست همسرم هرچی داره خرج من میکنه بدون هیچ چشم داشتی گفته بعد زندگیم هرچی ...

خب خداروشکر

هرکاری به صلاح زندگیته انجام بده 

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.