من نامزدم خوانوادم قراره پول جهاز رو بدن به خودمون تا خودمون هرچی لازم داریم بخریم کاری هم ندارن چی بخریم ،یه مقدار پس انداز کوچیک دارم و با وامای ازدواج و اینا شاید بشه یه خونه هفتاد هشتاد متری خرید ،همسر من خیلی ولخرجیای زیادی داره اصلا نمیتونه پول پس انداز کنه که بعدا خونه بخریم ،درامدشم متوسطه سرمایه هم نداره،به نظرتون با این پول جهاز و پس اندازمو وام خونه بخرم بهتره یا یه جهاز خوب و خونه اجاره ای؟توروخدا بدون هیچ شعاری راهنماییم کنید! و به همسرم بگم جهازو خورد خورد خودش بخره ؟چون خورد خورد خریدن براش راحت تره،و اینکه این ایده رو چطور مطرح کنم؟خوانواده من مشکلی ندارن ،خوانواده اونم از خداشون باشه!
عزیزم اول اینکه ازدواجت مبارک باشه و ایشالا خوشبخت باشی دوم اینکه عقل سلیم میگه خرید خونه فهتر هستش ...
خوانوادش اصلا دخالتی نمیکنن و همون اول گفتن ما هیچی حتی به عنوان جهازم نمیخوایم خودش با ارزش ترین چیزه ،و به هیچ عنوان نا تاحالا دخالتی کردن نه همسرم اجازه میده که دخالت کنن
اصلا بحث به نام بودن خونه نیست همسرم هرچی داره خرج من میکنه بدون هیچ چشم داشتی گفته بعد زندگیم هرچی بخرم نصفشو میزنم به نام تو،ازون نظرا ادم فهمیده ایه ،فقط بدیش اینه ولخرجیایه الکی داره
یه جوری چراغ خاموش به مادرشوهرومادرتون بگیدکه اونام چراغ خاموش به اقوام بگن چون پول جهازروخونه خریدی ...
من دختر مستقلیم اصلا برام مهم نیست فامیل چی میگن،مگه فامیل قراره جهاز یا اجاره خونه ی منو بده،اصلا این ایده از مامانم بود ،مادر شوهرمم هر وقت هرچی پرسیدم گفته شما دوتا عاقل و بالغید خودتون بهترین تصمیم رو میگیرین ،ولی این رو بهشون نگفتم،ولی حدس میزنم استقبال میکنن چون میدونن پسرشون جمع کن نیست