2777
2789
عنوان

چقد اویزونم‼️‼️

337 بازدید | 16 پست

سلام بچها

لطفاً دلداریم بدید و راهنمایی کنید

منو دوتا از بهترین دوستام دوسال همکلاسی بودیم

و پارسال که انتخاب رشته کردیم هرکس رف یه رشته و کلاسامون جدا شد

من برای اینکه مث قبل با اونا باشم هیچ دوستی تو کلاس پیدا نکردم با هیچکس حرف نزدم و صمیمی نشدم

ولی دوستام هر دو کم کم کلی دوست دور خودشون جم کردن امسال دیگه خیلی صمیمی شدن به حدی که له دوستم گفتم تو کلاس با دوستات باش زنگ تفریح باهم سه تایی بریم بعد اون گف هرکس با دوست خودش بره😏منم دیگه پیشو زیاد نگرفتم هر چند شاید بالای ده بار رفتم دنبالش باهم بریم ولی نیومد

با اونیکی هم اوکی بودم به ظاهر اونم هر وقت میرفتم دنبالش بی محلی میکرد و با دوستای جدبدش بود میدونستم اویزونم ولی نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم خلاصه امروز بهم گف دروغگو سر اینکه شوخی های مسخره میکردم بعد واقعیت رو بهش میگفتم ولی بهم گف از قیافت دروغ میچکه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارت اشتباه بوده که خودتو به خاطر بقیه محدود کردی و حق ارتباط برقرار کردن با بقیه رو از خودت گرفتی

دوستی های دبیرستان و مدرسه هیچ وقت موندگار نیستن بجز یه تعداد محدودیشون

به مرور بهت ثابت میشه که واقعا چجور ادمایین

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

کارت اشتباه بوده که خودتو به خاطر بقیه محدود کردی و حق ارتباط برقرار کردن با بقیه رو از خودت گرفتیدو ...

دقیقا من احمق میدونستم قراره یروز دوستی مون کمرنگ بشه اما باورم نمیشد اتفاق افتاد و خودمو گول میزدم

دقیقا من احمق میدونستم قراره یروز دوستی مون کمرنگ بشه اما باورم نمیشد اتفاق افتاد و خودمو گول میزدم

فدای سرت عزیزم یواش یواش ارتباطت رو باهاشون کمرنگ کن

دیر یا زود متوجه میشی چیزیو از دست ندادی تازه به نفعت هم هست.

با ادمای دیگه ارتباط برقرار کن

ولی به خاطر تنها بودن با هر کسی دوست نشو.

کاربری دست من و خواهرمه 🥲