2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یه نوت ده پرومکس داشتم باید بگم عالیییییی بود عالی. واقعا شیائومی عالیه. یعنی الان ایفون شونزده پرومکس دارم ولی خدایی به پای اون نرسید با توجه به قیمتش

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

من یه نوت ده پرومکس داشتم باید بگم عالیییییی بود عالی. واقعا شیائومی عالیه. یعنی الان ایفون شونزده پ ...

یعنی بنظرتون بگیرم شیائومی نوت ۱۴ پرو رو؟

خوبه ؟آیفون ۱۳ میخواستم بگیرم که بالاست

بی احترامی ممنوع.

یعنی بنظرتون بگیرم شیائومی نوت ۱۴ پرو رو؟خوبه ؟آیفون ۱۳ میخواستم بگیرم که بالاست

آیفون من گرفتم واقعا برای کسی خوبه که بخواد استفاده و درامد زایی کنه. چون خیلی امکانات داره خیلی کیفیت بالایی داره چیزای عجیب غریب داره ولی نه برای استفاده عادی. برای درست کردن کلیپ و چه میدونم بلاگری مناسبه. منکه شیائومی خیلی راضی بودم بنظرم بخر

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر