2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه نوت ده پرومکس داشتم باید بگم عالیییییی بود عالی. واقعا شیائومی عالیه. یعنی الان ایفون شونزده پرومکس دارم ولی خدایی به پای اون نرسید با توجه به قیمتش

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

من یه نوت ده پرومکس داشتم باید بگم عالیییییی بود عالی. واقعا شیائومی عالیه. یعنی الان ایفون شونزده پ ...

یعنی بنظرتون بگیرم شیائومی نوت ۱۴ پرو رو؟

خوبه ؟آیفون ۱۳ میخواستم بگیرم که بالاست

بی احترامی ممنوع.

یعنی بنظرتون بگیرم شیائومی نوت ۱۴ پرو رو؟خوبه ؟آیفون ۱۳ میخواستم بگیرم که بالاست

آیفون من گرفتم واقعا برای کسی خوبه که بخواد استفاده و درامد زایی کنه. چون خیلی امکانات داره خیلی کیفیت بالایی داره چیزای عجیب غریب داره ولی نه برای استفاده عادی. برای درست کردن کلیپ و چه میدونم بلاگری مناسبه. منکه شیائومی خیلی راضی بودم بنظرم بخر

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر