2777
2789
عنوان

دلم شکسته

312 بازدید | 45 پست

چرا تا دخترای مجرد حرفی از ازدواج میزنن میاین میگین مگه مونده ازدواجی 

خب تو این زمونه مجرد موندن سخته 

یامیگین هنوز زوده 

شوهر کنی پشیمون میشی 

شاید کسی واقعا احتیاج داشته باشه 

چرا درک نمیکنین

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من درکت میکنم عزیزم نیاز به همدم و آرامش توی هر سنی هست

اما اين نبايد باعث بشه كه اشتباه كنه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

ازدواج مثل يه جزيره است 

اونايي كه داخل جزيره هستن خسته شدن و دلشون ميخواد از اون جزيره خارج بشن

و اونايي كه بيرون هستن دلشون ميخواد برن و ببين تَو جزيره چه خبره 

واسه همينه اونايي كه داخل هستن ، اونايي كه بيرونن و قصد اومدن داريد رر درك نميكنن

بانو گلی باور کن تنها موندن تو این دوره بهتر از ازدواج الان ریسک ازدواج خیلی بالاس باید ی فرد خوب پیدا کرد . متاسفانه خیلی کمه ن ک پسر نیستا هس ولی خوب بینشون کمه باور کن با ی ازدواج بد تنهاییت ک بیشتر میشه هیچ ی غمت میشه هزار غم ازدواج چیزیو درست نمیکنه فقط نیازای جسمیتو برآورده میکنه ک اونم بازم اگه ازدواج خوب نباش بعد ی مدت برآورده نمیشه

22

اوه خيلي زوووده واقعا ...نميدونم اما ازدواج فقط اوني نيست كه فكرميكني خيلي امادگي ميخاد خيلييي بايد قوي باشي ....چون هميشه زندگي خوب و قشنگ و شيرين نيست و يع وقتايي انقدرررسخت ميشه كه خوابشم نديدي

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

حق داری 

اما اونا از تجربه و حس خودشون میگن 

سخته ادم خودشو جای طرف مقابل بزاره وقتی خانومی توی 18تا25سالگی (حالا همین جوری گفتم رنج سنی را)ازدواج کرده نمیدونه نیاز یه دختر خانوم 24ساله از هر نظر چیه فقط شرایط خودش را تطبیق میده میگه وای مثلا مستاجری کشیدم وای حرف مادر شوهر  وای بچه داری و...  البته سختیها را بیشتر از شیرینی ها میبینه 

که برا همه اینجوره 

زندگی فراز و نشیب خودش را داره یه روز تو سواری یه روز اون سواره تفاوت ها مساپل اقتصادی و فقر فرهنگی که حتی توی تحصیل کرده ها هم کم نیس همه باعث میشه بگن حالا ازدواج کنی که چی ... شما کار درست و منطقی که میدونی درسته را با یه مشاور با تجربه برو جلو حتما خدا نیمه گمشده ات را در بهترین زمان که خودش صلاح بدونه به هم میرسونه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

اره دیدم اینجوری میگن  

.

.

.

اقا من سینگلم کی میخواد جاریش بشم یا زن داداشش قول میدم علوس خوبی بشم واستون        

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
بانو گلی باور کن تنها موندن تو این دوره بهتر از ازدواج الان ریسک ازدواج خیلی بالاس باید ی فرد خوب پی ...

بخدا منم منظورم همینه ازدواج خوب کنم 

نیاز جنسیم ن ک مهم نباشه بیشتر از اون نیاز عاطفی

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز