2821
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست
آبجی 22 سالته😟من فک کردم 30 ب بالایی که . اینو میگی

واخب احتیاج داره

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بانو گلی باور کن تنها موندن تو این دوره بهتر از ازدواج الان ریسک ازدواج خیلی بالاس باید ی فرد خوب پی ...

بله موافقم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

خواهر بذار روشنت کنم.

ازدواج یه رویای رنگی رنگی بانمک عشقولانه نیست.

همش سختی و مسئولیت و بحثه. دوتا ادم با کلی سلایق مختلف که شاید در وحله ی اول اصلا به چشم نیاد.

اون قسمتی که شما دنبالشی فقط چاشنی ماجراست. نمیگم نیست این حس حمایت و اینا. ولی در مقابل بقیه مسئولیتاش اون حس قشنگش خیلیییی کمه.

البته منکه دیگه ازم گذشت و راضیم خداروشکر.

ولی اگر تصمیمت جدیه باید حتما خیلی روانشناسی بخونی و بلد باشی چجوری با یه مرد صحبت کنی.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
بخدا منم منظورم همینه ازدواج خوب کنم  نیاز جنسیم ن ک مهم نباشه بیشتر از اون نیاز عاطفی

آجی گلم باور کن ازدواج اونی ک فکر میکنی نیس نیاز عاطفیتو بیشتر نکنه کمتر نمیکنه موارد نادری دیدم ک ازدواجشون خوب بوده 

وارد اجتماع شو برو محفلای کتاب خونی و گفت و گو برو کوهنوردی و ورزشایی ک هردوجنس باهم انجام میدن باور کن خیلی بهت کمک میکنه  

من نظرمو میگم

اگه برمیگشتم عقب تو سن23سالگی ازدواج میکردم چون آدمی نبودم که از مجردیم لذت ببرم و خوش باشم ازدواج کردم خوشحالترم و انگیزه دارم دیگه آخرای مجردیم واقعا عذاب بود به همسرم التماس میکردم زودتر بیاین خواستگاری 

خواهر بذار روشنت کنم. ازدواج یه رویای رنگی رنگی بانمک عشقولانه نیست. همش سختی و مسئولیت و بحثه. دو ...

بلدم 

من خواستگار خیلی  زیاد دارم 

ولی متاسفانه همشونی مشکل جدی دارن این اخریا یکی بود همونی بود ک میخواستم خیلی خوب بود نشد ک بمونه   

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

ازدواج در چند سال قبل خيلي با الان فرق داشت 

قبلا تعريف شده بود 

مرد بيرون و زن داخل منزل كار ميكردن

الان زنا هم دوست دارن بيرون باشن 

تازه بعضيا الان معيار انتخاب همسرشون اينه كه زنه خودش شغل داشته باشه 

حالا زنا دلشون ميخواد بيرون كار كنن و كسي ازشون درامد نخواد ولي مردا توقع همكاري دارن 

از طرفي تورم و گروني و ... باعث شده هزينه يه جهاز برابر با يه عروسي لاكچري باشه 

جهاز قبلا اينقدر لوكس نبود 

الان سايد و ... پاي ثابت جهاز ها شده 

حالا تَو شرايطي كه طرف ١٠٠ ميليون جهاز مياره و درامد داره تحمل كوچكترين حرف و ... از شوهر يا خاندانش و نداره 

خلاصع كه بخوام همه ابعاد و بگم ميشه يه قصه صد صفحه اَي

ازدواج خيلي پيچيده شده 

من نظرمو میگم اگه برمیگشتم عقب تو سن23سالگی ازدواج میکردم چون آدمی نبودم که از مجردیم لذت ببرم و خو ...

منم هیچ دلخوشی یا تفریحی ندارم

ازدواج در چند سال قبل خيلي با الان فرق داشت  قبلا تعريف شده بود  مرد بيرون و زن داخل منز ...

من قانعم 

بلدم  من خواستگار خیلی  زیاد دارم  ولی متاسفانه همشونی مشکل جدی دارن این اخریا یکی ...

قسمت نبود. ایشالا بهترینش میاد

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood