2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست
ازدواج در چند سال قبل خيلي با الان فرق داشت  قبلا تعريف شده بود  مرد بيرون و زن داخل منز ...

البته همه اينجوري نيستن نمونش خود من و نامزدم فقط به وسايل در حد رفع نياز راضي هستيم يخچال معمولي و خيلي چيزاي ديكه رو حذف كرديم ...اما اين يه بخش از ماجراس كه اگر كسي نميتونه با كم شروع كنه بابد از اول دنبال كسي باشه كه ثروتمند باشه كه هر ثروتمندي هم ادم خوب نيست...

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخاطبم استارتر بود😊

اینجاهمه پستای همو جواب میدن😊

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

عزیزم شما الان که مجردی خودت رو تقویت و قوی کن هر مهارتی رو یادبگیر و زرنگ باش تو ارتباطات قوی عمل کن و بعد به خدا توکل کن و یه ازدواج خوب و عاقلانه انجام بده زندگیت خیلی هم خوب میشه آدم که نمیشا تا آخر عمر مجرد باشه درسته سختیای متاهلی بیشتره ولی آدم تو همین سختی اا ساخته میشه. 

به نظرم ازدواج خیلی نیازهای آدمو برطرف میکنه به شرطی که به بلوغ رسیده باشی بلوغ عاطفی بلوغ جنسی بلوغ اجتماعی بلوغ عقلی و ...

لایک نکنید 
عزیزم شما الان که مجردی خودت رو تقویت و قوی کن هر مهارتی رو یادبگیر و زرنگ باش تو ارتباطات قوی عمل ک ...

دقیقا

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
من قانعم 

تَو قانعي الان 

ولي خودت و تَو ٣٢ سالگي نميشناسي

درضمن ازدواج خودت با خودت نيستي

يكي ديگه مياد

ميبيني اون قانع نيست

اون همه چيز ميخواد

همه چيز و حق خودش ميدونه 

ميفهمي چقدر اشتباه ميكردي 

ميبيني تَو رو گذاشته زير پاش تا قدس بلند بشه

به انرژی منفی ها هم نگاه نکن هرکسی شرایطش با فرد دیگه ای فرق داره.

تو اگه از الان رو خودت کار کنی بعدها تو ازدواجت مشکلی پیش نمیاد ان شاالله برات.

یه سری مشکلات تو همه زندگیا هست ولی بعضیا فکر میکنن فقط واسه خودشونه

شما انتخاب عاقلانه انجام بده بقیه رو بسپار به خدا

لایک نکنید 

یجور میگن مجرد بمون کیف دنیاتو کن انگار تو اروپا داریم زندگی میکنیم ک از زندگیه مجردی لذت ببریم

فک کردین اونایی ک مجردن چ تفریحی چ دلخوشی دارن

اینجا ایرانه عزیزان

همه خانواده ها ک روشن فکر نیستن 

هنوزم مث قدیم میگن تا دختر شوهر نکنه حق نداره تنها بره تا فلان جا حق نداره بیشتر از دو ساعت بیرون باشه

اینا همش باعث میشه دختر یه فکری ب حال خودش کنه ودر نتیجه تنها راهش ازدواجه ک شاید باشوهرش بتونه اون نیاز هارو برطرف کنه

البته من روی صحبتم بااستارتر نیس کل مجرداس

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
یجور میگن مجرد بمون کیف دنیاتو کن انگار تو اروپا داریم زندگی میکنیم ک از زندگیه مجردی لذت ببریم فک ...

خانواده من سختگیر نیستن خوبن ولی مشکل مالی نیاز عاطفی و... من همه اینارو دارم

خانواده من سختگیر نیستن خوبن ولی مشکل مالی نیاز عاطفی و... من همه اینارو دارم

عزیزم همه خانواده ک مث خانواده شما نیستن ک

بچشونو محدود میکنن مث دختر عمه ی من ک توی سن ۱۳سالگی داره نامزد میکنه

انشالله ک شمام یه پسر خوب گیرت بیادو ازدواج کنیو خوشبخت بشی

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عزیزم همه خانواده ک مث خانواده شما نیستن ک بچشونو محدود میکنن مث دختر عمه ی من ک توی سن ۱۳سالگی دار ...

ان شالله