2777
2789
عنوان

دختر دار شدن

582 بازدید | 58 پست

س چارهفته ديگه دخترم بدنيا مي آد حدودا نيم ساعت پيش داشتم با شوهرم حرف ميزدم، ي دفعه اي گفت (:از وقتي كه جنسيتش مشخص شده شب روز ندارم همه اين بداخلاقيامم به خاطراينكه دختر شده حقيقتا چيزي بود كه تو دلمه چندوقته گفتم بهت بگم.)

خيلي ناراحت شدم از اين حرفش اصلا وا رفتم 😞...

خودمم همون روزي كه فهميدم دختره تا چندوقت ناراحت بودم ولي رفته رفته يادم رفت و ديگه واقعا دختر پسري برام فرقي نداره و الان خوشحالم كه دخترم داره بدنيا مي اد فك كردم شوهرمم باهاش كنار اومد تا الان كه اين حرفو زد😞😞😞

منم جوابشو دادما بش گفتم ميخواستي پسر بكاري ب من چ ربطي داره كه الان تو اين وضعيت ب من اينجوري ميگي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي چقدر كوته فكر😓 من بچه دومم دخترشده عاشقشيم يعني از بچه اولم بيشتر دوستش دارم بچه اولم پسره

مگه میشه آدم عشقش به بچه هاش متفاوت باشه؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
مگه میشه آدم عشقش به بچه هاش متفاوت باشه؟

اره عزیزم معلومه که میشه

تازگیا توی امریکا تحقیقاتی انجام دادن فهمیدن ۷۴ درصد والدین یکی از بچه هاشونو بیشتر از بقیه دوس دارن😓

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
عجب آدمایی هستید😐 حیف این فرشته ها که خدا بی منت به بعضیا میده😒 ده سال توی مطب دکترا پول خرج میک ...

هی خواهر کجای کاری

آدم میشناسم بعد ۱۲ سال بچه دار شده 

هی از بچه اش ایراد میگیره

یجوری انگار همین نبود هزار جور دوا درمون کرد بچه دار شه

یجوری فیس میاد انگار ناخواسته بوده 

حالم بهم‌میخوره ازش 

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .
عجب آدمایی هستید😐 حیف این فرشته ها که خدا بی منت به بعضیا میده😒 ده سال توی مطب دکترا پول خرج میک ...

واقعا ميدوني بايد چندسال انتظار ميكشيد و پول خرج ميكرد تا قدر ميدونست

هی خواهر کجای کاری آدم میشناسم بعد ۱۲ سال بچه دار شده  هی از بچه اش ایراد میگیره یجوری انگار ...

گلاب به روتون اونو باید اووووق بزنی توی صورتش😷

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر