2777
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 91880 بازدید | 294 پست
دیشب شام آوردم عطسه کرد دستش گند و کثافت شد بلند نشد بشوره با شورتش پاک کرد من دیگه شام نخوردم

واااای این دیگه اخرشهههههه، چه وضعیه، خیلی جدی باهاش برخورد کن، از مادرشوهر جانتم بخاطر تربیت همچین دسته گلی از طرف تموم خانومای کره زمین تشکر کن،  من بودم خیلی جدی باهاش برخورد میکردم، غذا درست نکن براش بگو همه جا کثیفه نمیتونم اشپزی کنم. واقعا خودم هنگم عزیزم نمیدونم راهنماییت کردم یا نه!!!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایییی حالم بهم خورد،شوهر من دسشویی میره خودشو نمیشوره،همیشه بعدش سنگ سفید دسشوبیشون زردی جیشش معلومه،حتی خودشو پاکم نمیکنه با دستمال،همینجوری درحال چکه کردن میذاره تو شورتش اون لعنتیشو

جای این کامنت خالیه بزارین بگم .قربون شوهرم برم انقدر تمیزه تازه میگه شامپو بزار تو دستشویی خودمو با شامپو بشورم قشنگ تمیز بشه 😐😆

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
نگووووووو      

دروغ بگم خدا منو بکشه،خیلی چندشه،متنفرم از کارش،نمیدونستم قبلا یه بار رفت دستشویی در یه کوچولو باز بود دیدم ایستاده کارشو کرد بدون خشک کردن گذاشت داخل زیپشو بست،کلم داشت دود می کرد

دروغ بگم خدا منو بکشه،خیلی چندشه،متنفرم از کارش،نمیدونستم قبلا یه بار رفت دستشویی در یه کوچولو باز ب ...

بنظرم باهاش رابطه جنسی نداشته باش، علتشم رک و راست بهش بگو، بگو عفونت میگیرم کلی دردسر اره،بهداشتتو رعایت کن، شاید تاثیر داشت عزیزم