2821
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 90664 بازدید | 293 پست

ما خونمون حیاط دار نیس دستشویی تو خونمونه به شوهرم گفتم روزه که سرکاری همونجا برو دستشویی که تو خونه پی پی نداشته باشی تحمل ندارم 😶

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونی که تو امضات گفتیو ببخش به جاش  به اندازه کل عمرت تو اینجا خندیدی😆😆😆

باشه بخشیدم...

ولی خدایی کامنتا خیلی باحال بود😂😂😂😂😂😂😂

فقط اونی ک گفته بهش بگو دلبریتو یکم کمترش کن😂😂😂

وای خدا چقدر خلاقین بعضیاتون😂😂😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

اااای خانمابیاین بیرون شما با شورت پوشیدن مرد نامحرم چکاردارین .ازدست شما تو همه سوراخاسرک میکشین.خانم جان الان ماچی بهت بگیم ؟تو دستشویت دستمال بزار بگو خودتو خشک کن.نکرد سر تموم شرتاشو پاره کن میشین میفته بیرون دیگه شلوارمیپوشه

اااای خانمابیاین بیرون شما با شورت پوشیدن مرد نامحرم چکاردارین .ازدست شما تو همه سوراخاسرک میکشین.خا ...

بله؟؟🤔🤔

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
بدو بیرون الان شوهرتو میگما😎😎😎

اگو گوگوگوگو (اداتو درآوردم) 🙄😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

من شوهرم دیشب میخواس مسواک نزنه میگفت خسته ام  حال ندارم انقد گفتم چندشم میشه دهنت الان پره خورده عذاس بو میده ایش و ویش کردم رفت مسواک زد درحالیکه اصلا نه بو میداد نه کثیف بود .تو هم همینجوری مستقیم بگو شاید بش بر بخوره یکم رعایت کنه