راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اونی که تو امضات گفتیو ببخش به جاش به اندازه کل عمرت تو اینجا خندیدی😆😆😆
باشه بخشیدم...
ولی خدایی کامنتا خیلی باحال بود😂😂😂😂😂😂😂
فقط اونی ک گفته بهش بگو دلبریتو یکم کمترش کن😂😂😂
وای خدا چقدر خلاقین بعضیاتون😂😂😂😂😂
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
اااای خانمابیاین بیرون شما با شورت پوشیدن مرد نامحرم چکاردارین .ازدست شما تو همه سوراخاسرک میکشین.خا ...
بله؟؟🤔🤔
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
من شوهرم دیشب میخواس مسواک نزنه میگفت خسته ام حال ندارم انقد گفتم چندشم میشه دهنت الان پره خورده عذاس بو میده ایش و ویش کردم رفت مسواک زد درحالیکه اصلا نه بو میداد نه کثیف بود .تو هم همینجوری مستقیم بگو شاید بش بر بخوره یکم رعایت کنه