2821
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 90664 بازدید | 293 پست
بنظرم باهاش رابطه جنسی نداشته باش، علتشم رک و راست بهش بگو، بگو عفونت میگیرم کلی دردسر اره،بهداشتتو ...

آدم کثیف کثیفه،سواشکی اینکارو میکنه،از کجا میخام بفهمم،عادت داره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب بهش بگو حداقل تو دسشویی از دسمال استفاده کنه ک شورتش خیس نشه اااااهههههه باورم نمیشه واسه همچین چیزی راهکار دادم 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
بگو لعنتی دلبریتو یکم کمترش کن😐😐😐

خدا نکشتت از فرط خنده اشکم در اومد 😂😂😂😂

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من چرا فک میکنم سرکاریه. مگه ادم به این کثیفی هم داریم حالم بد شد دیگه نمیتونم ناهار بخورم

از این کثیف تر هم داریم

دختر خواهر شوهر دوست من جلوی چشمای خودم شورتشو تو سینک ظرفشویی خونه دوستم شست.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

حداقل وقتی شوهرت درست نمیشه روفرشی بنداز که بتونی زود به زود بشوریش و وقتی مهمون میاد جمعش کن مهمون بدبخت بوی گندو احساس نکنه

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟