2777
2789
عنوان

کیسه اب 6cm

140 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من 36 هفته 3 روزمه مایع دور جنینم 6 cm متره مبخوام بدونم تا اخر هفته 37 میتونم بچه رو نگه دارم؟ اگه کسی اینجوری بوده؟ کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره نشون دادم برام سرم نوشته دارم استفاده میکنم

خوبه در کنارش اب هم خیلی زیاد بخور من دخترم کیسه ابم خیلی کم شده بود تا زایمانم نفهمیدم از بی اب تمام بدنش چروک شده بود 

من تو هفته۲۸اب کیسم ۷بود رسوندمش به۱۱

سلام.خوبین خانمی ؟من پستتون رو تو یکی از تاپیکا دیدم.من نمونه آمنیو دادم بعد یه هفته سونو کرد گفت ابش کمه کیسه ت.اصلا ابریزش هم ندارم.شما گفتی که با خوردن مایعات جبران شد؟اخه خیلیا میگن حرفه مایعات زیاد بخوری جبران میشهخیلی نگرانم دارم دیوونه میشم خودم بستم یه هفته هس به اب ودلستر اینا چون چند روز بعد برا سونو میرمالان ۱۷ هفتمه.بنظرت مایعات تاثیر داره؟؟

سلام.خوبین خانمی ؟من پستتون رو تو یکی از تاپیکا دیدم.من نمونه آمنیو دادم بعد یه هفته سونو کرد گفت اب ...

آره تاثیر داره. مایعات زیاد بخور. روزی سه لیتر آب بخور.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
یاس جان پس من امیدوار باشم که با خوردن مایعات زیاد جبران میشه اره؟؟

آره حتما. اما بهتره یه ازمایش ادرار بدی. ممکنه عفونت هم باعث کاهش آب دور جنین بشه. اگه عفونت داشتی انتی بیوتیک بخوری وضعت بهتر میشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
2790
2778
2791
2779
2792